de cca 2 saptamani sunt amenintata de catre un individ ca daca nu-i dau suma de 5000 euro imi va acuza sotul de o implicare intr-un incident.sotul meu actualmente este acuzat de catre acest individ precum ca l-a batut si i-a luat o suma de bani.de batut la batut insa nu avea asupra lui nici un leu.in aceste 2 saptamani a venit la usa mea de 2 ori si m-a amenintat verbal,avand martori la cea de a 2 vizita atunci cand el ma ameninta.de altfel mereu ma suna la telefon si ma intreaba daca m-am decis,altfel pe sot il mananca puscaria.am contacta telefonic politia din localitate care mi-a zis sa contactez un avocat....#-oc#-o care a zambit si m-a trimis la post.am depus plangere insa....a inceput sa mi fie frica de acest individ care are un statut ,,dubios'' pe raza localitatii.ma intreb :daca cei de la politie imi pot rezolva reclamatia sau...unde si ce ar trebui sa fac?sunt disperata....am un copil mic si de cate ori il prinde pe strada tot il injura si-mi transmite prin el sa-i dau suma de bani....va implor...ce sa fac?????:((:((
Avand in vedere ca deja ati formulat plangere la organele de cercetare,va revine obligatia sa acordati timpul necesar efectuarii acestora
Daca apreciati ca actiunile persoanei in cauza sunt de natura sa va induca teama si panica ,reveniti cu precizare in acest sens catre organele de politie
Numai politistii va pot ajuta sa scapati de santaj…
Daca au trecut doua luni de la incident spuneti individului sa il reclame pe sotul dv – in doua luni “expira” termenul in care acesta putea face plangere impotriva sotului dv. I-ar mai trebui si un certificat IML prin care sa probeze ca a suferit leziuni dar, mai ales, ceva martori care sa sustina ca sotul dv i-a provocat respectivele leziuni.
dia2120 a scris: sotul meu actualmente este acuzat de catre acest individ precum ca l-a batut si i-a luat o suma de bani
In sensul ca i-a fost facuta plangere la politie? Daca e asa trimiteti-l pe santajist la plimbare – sa astepte rezultatul cercetarii si apoi, daca e cazul, sa ceara daune in instanta…
dia2120 a scris: de batut la batut insa nu avea asupra lui nici un leu
Aceasta e o afirmatie... curioasa. Sotul dv nu avea de unde sti daca individul avea sau nu bani asupra lui – doar daca tipul era foarte sumar imbracat cand a avut loc incidentul…
Stiu, e mai usor de zis decat de facut, dar ma gandesc ca si sotul va sustine…
Puteti forrmula plangere penala pentru santaj la politia sau la parchetul care au competenta teritoriala,iar aceste organe au posibilitatile logistice si tehnice pentru a organiza un flagrant pentru santaj
Ajutor ma santajeaza
Ellamy
Buna ziua sunt proapata mamica si am o problema cu o cunostiinta,eu anul acesta sustin licenta,n am apucat sa mi fac decat 2capitole la licenta ptr ca am ... (vezi toată discuția)