buna....sant casatorita si am un copil cu actualul sot, dar el a mai fost casatorit si din acea casatorie a rezultat un copil.....eu impreuna cu sotul am cumparat o casa care e pe numele lui..as vrea sa stiu daca copilul lui din prima casatorie are drept la o mostenire?...si as vrea sa mai stiu daca pot trece casa pe numele meu si cum trebuie sa procedez?..si daca se poate...fiul lui din prima casatorie mai are drept la o mostenire?...va multumesc anticipat!!!
dar eram despartiti in fapt....eu nu trebuia sa dau o semnatura la iesirea din spital?..daca nu eram divortati nici acum dupa atatia ani si ea mai facea copii cu altcineva erau toti ai mei?..adica pe certificatul copilului de nastere in dreptul tatalui eram trecut eu?..cum se poate asa ceva?
buna ziua.....am fost casatorit si din acea casatorie a rezultat un copil.dupa o perioada de neintelegeri ne-am despartit in fapt..fosta mea sotie sia gasit un partener cu care a mai facut un copil...noi inca nefiind divortati ea a trecut copilul pe numele meu avand la ea certificatul de casatorie....acum dupa 12 ani doreste sa stearga copilul de pe numele meu si sa-l treaca pe numele tatalui adevarat....pentru care eu trebuie sa fac un test de paternitate....Este posibil asa ceva? cum sa putut trece acel copil ca fiind al meu daca eu nu am semnat pentru el ca-l recunosc ca fiind al meu?..as vrea daca se poate sa stiu daca pot inainta in instanta impotriva ei ca mia folosit numele ilegal?.....VA MULTUMESC ANTICIPAT!