avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate anca800

Activitate anca800

vecinul meu construieste sere ,problema este ca eu nu mai am lumina in casa acestea nu sunt linga gard dar sunt foarte inalte ce pot face
am cumparat o casa de la bunica mea ,iar in contract a fost trecuta si mama ca avind dreptul de a locui intr-o camera ,nu ma mai pot intelege cu ea din cauza bauturii ,as vrea sa vind dar nu vrea sa semneze ,imi spune sa plec eu din casa ceea ce am si facut dar as dori sa vind casa pt ca neingrijita se deterioreaza,ce pot face ma pot adresa instantei ce fel de cerere trebuie sa formulez sau ce sa fac va rog din suflet un sfat am muncit mult sa imbunatatesc aceasta casa iar acum stau cu chirie cu copilul nu se poate locui cu ea a ajuns in ultimul hal de degradare umana ,va rog un sfat va multumesc
Discuție Proprietate
Buna ziua ,in urma cu citiva ani bunica din partea mamei mi-a vindut o casa ,contract C-V ,in schimb in cuprinsul contractului scrie ca mama mea are dreptul de a locui intr-o camera fara sa plateasca chirie,asta a fost dorinta bunici,,in prezent am mari probleme cu mama consuma alcool ,face scandal,distruge cind este sub influenta alcoolului,si ma goneste din casa,traiesc zilnic sub imperiul amenintarilor si al blestemelor,am 39 ani si din cauza ei nu-mi pot intemeia o familie,nu am alte posibilitati materiale sa pot pleca,am vrut sa vind casa dar o doamna notar mi-a spus ca trebuie sa semneze si ea ori ea nu vrea,cind au venit citiva clienti sa vada casa i-a blestemat si a spus ca va da foc la casa,am ajuns in pragul disperari,politia mi-a spus ca nu poate sa intervina deoarece in act scrie ca are dreptul de a locui acolo,mentione ca ea nu are adresa din buletin la aceasta locuinta,deoarece are alta locuinta practic casa ei ,va rog din suflet ajutati-ma ce cale legala sa urmez si mai ales cum pot vinde aceasta casa fara sa depind de semnatura ei ,repet acul este contract de vinzare cumparare si atit numai ca sunt stipulate acele rinduri asa cum le-am descris mai sus.pentru orice sfat va multumesc din suflet