avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate sella

Activitate sella

Buna ziua!voi deschide un magazin cu haine second hand in care vreu sa aplic o politica de reduceri zilnice pana cand lichidez stocul.Ex:luni pret unic 15,marti 10,miercuri 8 si tot asa...
Intrebarea este,pot sa fac asta?Si cum?
Multumesc mult
Buna ziua!
voi deschide un magazin cu haine secod hand si vreau sa functioneze in felul urmator:In prima zi preturile vor fi 15 lei,a doua zi 10 lei ,a 3-a zi 8 lei ,si tot asa pana la lichidarea stocului la sfarsit de saptamana.
Am voie sa scad preturile astfel?Daca vine vre-un control!?!
Multumesc mult!
Buna ziua!
Am mare nevoie de ajutor,am cautat raspunsuri la diferite institutii ale statului dar toti ma plimba de colo colo si nimeni nu-mi da un raspuns concret.Urmeaza sa deschid un magazin cu haine si incaltaminte second hand,precizez ca toate vor fi insotite de avize si autorizatii de punere in vanzare si dovada ca au trecut printr-un proces de dezinfectare.Am inchiriat spatiul,am inregistrat punctul de lucru la Registrul comertului,am incheiat contract pentru ridicarea gunoiului,pentru apa,am achizitionat casa de marcat si am fiscalizat-o.Nu am inca autorizatia de functionare de la Primarie pentru ca toti spun ca mai am nevoie de autorizatii dar nimeni nu-mi spune ce.Deci va rog sa ma ajutati!Spatiul in care va fi mag este dotat cu Wc si apa curenta,are 18m patrati.De ce anume mai am nevoie pentru a fi in legalitate?