buna ziua am deschis pfa cu obiectul de activitate anchirieri auto cum am mai spus si in alte intrebari pe forum.vreau sa multumesc celor care m-au ajutat cu raspunsuri.
Mai am nevoie de inca o lamurire si anume CE SCRIU PE FACTURA LA RUBRICA 1 DENUMIREA PODUSELOR SAU A SERVICIILOR AM (CODUL CAEN 7711 ) SI CE SCRIU LA U.M SI LA CANTITATE ??? NU CA NU STIU CE INSEAMNA DAR NU STIU SIGUR CUM SA PUN .precizez ca atunci cand inchirier auto fac si un contract de inchiriere. ex am un client care vrea maina pe 3 zile x 100 ron /zi = total 300 ron.in acest caz cum voi scrie pe factura ? voi trece la buc zile si la cantitate 3 sau trec 1 buc referitor la contract si toata val 300 ? va rog sa fiti explicit in raspuns :va multumesc astept raspunsurile voastre
Buna ziua
am deschis o firma ...PFA NEPLATITOARE DE TVA ce are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme usoare respectiv cod caen 7711 am rugamintea sa ma ajutati la urmatoarea problema ...
cum voi scrie pe factura avand in vedere ca fac clientilor si un contract
veniti si cu exemplu de forma :
xxxxxxxxxxxxx 1 buc val tva total tva total sau ce rubrici mai sunt pe acolo...
daca sunt neplatitor de tva ce trec in rubrica sau exista focturi fara rubrica asta pt pfa?va multumesc
Buna ziua Ma numesc Barbu Cosmin si am deschis un PFA care are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme cod caen 7711 .am o nelamurire masinile pe care urmeaza sa le inchiriez trebuie sa fie in acte respectiv in carte si talon auto inscrise pe pfa ul meu sau pot sa inchiriez masina chiar daca este pe alt nume ex ion vasile .persoana fizica dar nu autorizata.trebuie facut un contract de comodat intre ion vasile si barbu cosmin PFA ...se face la notar sau doar intre mine si el .
daca eu am masini pe numele meu trebuie sa fac acest comodat ?sa le inchiriez cu PFA-ul ?il fac la notar sau doar asa intre mine si PFA.va rog mult sa ma ajutati.va multumesc