avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Rent a Car
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Rent a Car

Buna ziua
am deschis o firma ...PFA NEPLATITOARE DE TVA ce are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme usoare respectiv cod caen 7711 am rugamintea sa ma ajutati la urmatoarea problema ...
cum voi scrie pe factura avand in vedere ca fac clientilor si un contract
veniti si cu exemplu de forma :
xxxxxxxxxxxxx 1 buc val tva total tva total sau ce rubrici mai sunt pe acolo...
daca sunt neplatitor de tva ce trec in rubrica sau exista focturi fara rubrica asta pt pfa?va multumesc
Cel mai recent răspuns: barbucosmin1984 , utilizator 05:27, 23 Octombrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare factura pentru rent a car barbucosmin1984 barbucosmin1984 buna ziua am deschis pfa cu obiectul de activitate anchirieri auto cum am mai spus si in alte intrebari pe forum.vreau sa multumesc celor care m-au ajutat cu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392b viorelcoman viorelcoman am pfa neplatitor tva si am cod caen 4619, ce trec la rubrica cifra de afaceri, venitul total facturat al comisionului? dau un ex in 2010 timp de 3 luni am ... (vezi toată discuția)
Pot da spre inchiriere o masina care este inregistrata pe firma? claudia22gh claudia22gh Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste urmatoarea situatie: Societatea X detine un autoturism. Il poate inchiria unei alte societati?? ... (vezi toată discuția)