avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratia 392b
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratia 392b

am pfa neplatitor tva si am cod caen 4619, ce trec la rubrica cifra de afaceri, venitul total facturat al comisionului?
dau un ex in 2010 timp de 3 luni am primit un comision in val totala de 3000 lei, acesta va reprezenta cifra de afaceri etc.?
scad din aceasta deductibilitatile sau ramana val totala a incasarilor de comision?

cum sa completez corect aceasta declaratie
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 12:50, 4 Martie 2011
tot ce ati incasat in anul 2010 ,da comisionul incasat (valoarea totala)in suma de 3000 lei treceti ca si Cifra de afaceri daca nu aveti si alte venituri din PFA, nu aveti nici o treaba cu deductibilitatea , acesta reprezinta cifra de afaceri!
dar la celelalte capitole ce trec deoarece nu am avut achiziti si nici livrari etc. trec 0?
daca nu aveti nici achizitii si nici livrari treceti suma o;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392 b chiden chiden DACA NU SUNT PLATITOR TVA ,SUNT OBLIGAT SA DEPUN DECLARATIA 392. (vezi toată discuția)
Declaratie 392b acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu completrea D392b pentru urmatorul caz: PFA neplatitor de TVA, sistem real - pentru anul 2013 am emis 5 facturi prestari servicii in ... (vezi toată discuția)
Program de completare 392b pfi ewr ewr 1. trebuie sa astept sa apara pe site varianta de declaratie 392b cu anul 2013 deja completat? anual se afiseaza o alta versiune pina in 25 februarie? 2. pt ... (vezi toată discuția)