avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Activitate elenid

Activitate elenid

Buna ziua!Problema mea este urmatoarea:tatal meu a decedat in 2008 ,iar noi am dezbatut succesiunea in termenul legal.Mentionez ca suntem trei copii si mama .Din pacate in acest an a aparut un alt copil al tatalui meu avut cu alta persoana(copil care este in posesia unui certificat de nastere cu numele tatalui meu ).Nimeni nu a stiut ca acest copil a fost recunoscut de tatal meu el negand ca ar fi fost al lui cat a fost in viata.Aceasta persoana vrea sa isi revendice acum dreptul la mostenire (noua ramanandu ne mostenire 2 imobile si un teren).Persoana in cauza stia de moartea tatalui in momentul in care acesta a decedat fiind in relatii forte bune cu rudele tatalui meu.As vrea sa stiu in ce mod putem evita ca aceasta persoana sa aiba vreun drept de mostenire avand in vedere ca aceasta nu si a facut prezenta nici macar in timpul perioadei cand tatal meu a fost bolnav,desi era la curent cu acest lucru fara ca noi sa putem dovedi asta...Ar fi o solutie un contract de vanzare cumparare intre noi si mama?multumesc