avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters303515

Activitate ContSters303515

sabinna a scris:

Nu a semnat de primirea facturii ?
Marfa cum a fost predata ?
Contract sau comanda scrisa nu aveti ?

ba da facturile sunt semnate si stampilate (alb si rosu) alb a rams la el la firma x si ce-a rosie a ramas la mine si am trimiso in contabilitate pentru inregistrare.

marfa sa livrat - intalnindu-ne undeva deoarece ei nu au punct de lucru in oras la noi , firma fiind din alt oras. noi suntem din slatina si firma x este din caracal.

nu avem contract cu acesta si nici comanda scrisa deoarece comanda sa luat prin telefon... sa facut factura am luat legatura cu acesta si sa livrat marfa...

este singura factura emisa catre acesta firma .. inainte de aceasta factura , marfa se vindea catre firma x fara factura " politica firmei unde lucrez" apoi au dorit sa ii dea la termen de 30 zile.

concluzie???
Buna ziua,

Lucrez la o firma de distributie, pe data de 12.10.2013 am livrat catre firma x marfa + factura la termen de 30 zile. Firma x a semnat si stampilat ambele facturi ( alb+rosu), alb a ramas la firma x iar rosu a ramas la mine si am trimiso catre contabilitate , dupa 30 zile cand am luat legatura cu firma pentru a discuta de suma restanta aceasta sa facut ca ploua si a zis" ce factura? ce marfa? eu nu am primit asa ceva de la voi,eu nu am comandat nimic la voi si nu am nimic de plata" ... ce putem face in acest caz!? Ce solutii sunt? ce pot sa imi faca mie ca agent de vanzari?ma pot trage pe mine la raspundere cumva pentru ca firma x nu doreste sa platesca!?

Buna ziua,

Lucrez la o firma de distributie, pe data de 12.10.2013 am livrat catre firma x marfa + factura la termen de 30 zile. Firma x a semnat si stampilat ambele facturi ( alb+rosu), alb a ramas la firma x iar rosu a ramas la mine si am trimiso catre contabilitate , dupa 30 zile cand am luat legatura cu firma pentru a discuta de suma restanta aceasta sa facut ca ploua si a zis" ce factura? ce marfa? eu nu am primit asa ceva de la voi,eu nu am comandat nimic la voi si nu am nimic de plata" ... ce putem face in acest caz!? Ce solutii sunt? ce pot sa imi faca mie ca agent de vanzari?ma pot trage pe mine la raspundere cumva pentru ca firma x nu doreste sa platesca!?
chiar asa nimeni nu rapunde? dece mai este forum daca nimeni nu imi da ceva raspunsuri.. multumesc ..am sa ma retrag cu ceva gust amar de pe acest site.
imi raspunde si mie cineva concret ?
eu.ro.lex a scris:

nu e de bine...trebuie sa cauti o solutie interna.Probabil firma iti va imputa marfa si banii...fara un mijloc de proba este foarte greu sa dovedesti contrariul

Am dovada- am factura rosie stampilata si semnata de ei cu stampila firmei lor ca au primit marfa ...

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Follow us: Avocatnetro on Facebook
Am dovada- am factura rosie stampilata si semnata de ei cu stampila firmei lor ca au primit marfa ...
Buna ziua,

Lucrez la o firma de distributie uleiuri. Am dat de o problema zilele acestea si vreau un ajutor.
AM livrat si facturat marfa unei firme acum 1 luna de zile, factura a fost stampilata si semnata de catre acesta...acum dupa ce firma unde lucrez a sunat la firma lor, acestia de la firma sustin ca nu au aceea factura si ca nu au primit aceea marfa, desi noi avem factura stampilata si smenata de primire.Precizez ca nu avem contract de prestari servicii semnat cu acestia - factura a fost emisa cu termen de plata de 30 zile...Ce sa fac ? cum procedez? ce poate sa mi se intample mie?
Răspuns la discuția Probleme Inventar
Multumesc.

Am citit pe aici pe site si am gasit anumite raspunsuri legate de inventar. Un inventar este legal facut si se poate tine cont de acesta atunci cand acesta este format din comisie de inventariere , atunci cand este semnat de anumite persoane si toto asa... dar la mine eu doar am semnat o foie a4 un proces verbal de predare primire de la o persoana care nu mai era angajatul firmei de 3 zile si atat...nu a fost nici o comisie nimic...
Buna ziua.

Lucrez la o firma de distributie uleiuri.M-am angajat in martie la aceasta firma, atunci cand m-am angajat am preluat de la fostul angajat masina si telefonul prin proces verbal, la 2 zile cei de la firma i-au facut un inventar fostului coleg, un inventar " 6 coli A4 scose la imprimanta din baza de date afirmei" pe care m-au pus si pe mine sa semnez de primire la care sa facut un proces verbal A4 in care am semnat de primire, la acest inventar am participat eu, fostul coleg care avea contractul de munca incheiat de 2-3 zile si un angajat de la alta firma care este tot a actualului patron " depozitul meu si cealalta firma sunt in aceeasi curte" . Acuma sunt minusuri in inventar si vor sa ma puna pe mine sa raspund de acele minusuri.Precizez ca nu avem gestionar la depozit, eu sunt singur acolo , eu primesc marfa ,eu incarc marfa,eu o factureze,eu o livrez . In contractul de munca semnat cu firma sunt trecut consilier vanzari. Intrebarea mea este : este valid acel "inventar" ma pot trage la raspundere cu acele minusuri?