avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1267 soluții astăzi
Forum Activitate Maryn3la

Activitate Maryn3la

Răspuns la discuția Dreptul la somaj
Am inteles,multumesc mult pentru raspuns!
Răspuns la discuția Dreptul la somaj
Din cate am inteles patronul meu trebuie sa angajeze personal de lucru si daca imi da mie dreptul la somaj el nu ar mai avea dreptul sa mai angajeze pe postul meu. Este adevarat? Deoarece m-a amenintat cu privire la somaj,cred ca va incheia contractul in asa fel sa nu beneficiez.Este posibil?
Răspuns la discuția Dreptul la somaj
Multumesc mult!
Buna ziua!Am nevoie de lamurire in ceea ce priveste felul in care trebuie incheiat contractul meu de munca tinand cont ca acesta se incheie de drept pe data de 19.12.2014 si a inceput pe data de 15.10.2013.
Stiu ca dupa 12 luni asi avea dreptul insa eu am avut probleme cu patronul,nu am mai fost primita la lucru 4 zile insa dupa ce am apelat la un avocat pentru mediere si dupa ce am facut o sesizare la ITM am fost primita pe postul meu,zilele in care nu am fost primita au fost trecute ca si concediu de odihna platit dar am primit amenintarea ca nu mi se va acorda dreptul la somaj.In urma sesizarii patronul a fost amendat! Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pot beneficia de pensie?
Fiind pensionar din 2005 nu se adauga nimic la stagiul de cotizare pana in 2013?
O ruda a lucrat 14 ani 9 luni si 5zile grupaI si 11 ani 4 luni si 3 zile grupa conditii normale si este pensionat pe caz de boala din 2005 gradul 3. total stagiul de cotizare realizat 39 de ani. Acum are 57 de ani. cand poate iesi la limita de pensionare?
Discuție Despre grupa I
Buna ziua! Am inteles ca grupa I s-a transformat in grupa a II-a,este adevarat?
Cate luni de vechime se mai acorda la grupa I?