nu i s-a prescris pramiracetam; doar medicamente pt tensiune; nu are boala alzheimer, i-am intrerupt medicatia trei luni, cat a stat la mine si, s-a comportat normal
cand a venit la mine si , era sub influenta premistarului, ma intreba de 20 de ori ce zi a saptamanii este. ea face tensiune cand este cu tata, de frica lui; a batut-o toata viata, inclusiv pe noi, copii, dar de cativa ani, doar tipa la ea, o termina psihic, poate si datorita faptului ca legile sunt mai aspre acum si se teme ( ma refer la tata)
este atat de diabolic, incat ii ascunde lucruri si-i spune ca le-a pus ea undeva si a uitat; apoi ii da pramistar sa-si aduca aminte.
am avut-o la mine trei luni, dar a venit el s-o vada si a convins-o sa mearga impreuna la parastasul unui var de-al lui. din momentul in care a luat-o de la mine, n-a mai adus-o.
am sunat la ei acasa, dar a desfiintat telefonul fix, am sunat pe mobilul lui si mi-a spus ca mama nu vrea sa vb cu mine. m-am dus s-o vad si, am intrebat-o de ce nu vrea s ma vada; ea mi-a zis ca n-a stiut c-am sunat. am rugat-o sa nu mai ia medicamente, dar mi-a zis ca e posibil sa i le puna in ceai sau mancare.
am vb cu medicul de familie sa-i faca analiza toxicologica, inainte sa-i mai dea reteta si sa-mi spuna ce rezultat obtine.
Mama are 70 ani, este pensionara si, pana acum doua luni, tatal meu ii lua pensia. Apoi, am fost cu ea la banca si i-am deschis un cont de pensii, dar tata i-a luat cardul si pinul, deci ii ia pensia in continuare. Medicamentele tot el i le cumpara, fara reteta. Am vb cu medicul de familie si mi-a spus ca mama nu are voie sa ia premistal combinat cu alte medicamente, mai ales cu xanax. Dar, eu nu am nici o dovada ca el o forteaza sa le ia. A izolat-o de toata lumea, inclusiv de familie.
Buna ziua!
Am probleme cu mama mea, care este obligata de tatal meu sa ia medicamente ce nu i-au fost prescrise de medic, in scopul de a-i induce o stare de ameteala, confuzie, dependenta, chiar de a o face sa para nebuna pentru a obtine de la ea semnatura pentru vanzarea casei. Cand o sun sa vorbesc cu ea, tatal meu nu vrea sa mi-o dea la telefon, iar daca merg la ei acasa, mama imi spune ca-i este teama de el
si nu stie ce sa faca in cazul in care o duce la notariat sa semneze actele. Nu stiu ce pot face pentru a-l impiedica sa se foloseasca de ea in acest scop, deoarece, el vrea sa vanda, sa i-a banii si s-o lase-n strada. I-am spus mamei sa nu semneze
nimic, dar ii este frica de el. Mi-a spus si de medicamente, ca o forteaza sa le ia.
Invatati-ma ce sa fac, va rog.