avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate lumicle

Activitate lumicle

nu i s-a prescris pramiracetam; doar medicamente pt tensiune; nu are boala alzheimer, i-am intrerupt medicatia trei luni, cat a stat la mine si, s-a comportat normal
cand a venit la mine si , era sub influenta premistarului, ma intreba de 20 de ori ce zi a saptamanii este. ea face tensiune cand este cu tata, de frica lui; a batut-o toata viata, inclusiv pe noi, copii, dar de cativa ani, doar tipa la ea, o termina psihic, poate si datorita faptului ca legile sunt mai aspre acum si se teme ( ma refer la tata)
este atat de diabolic, incat ii ascunde lucruri si-i spune ca le-a pus ea undeva si a uitat; apoi ii da pramistar sa-si aduca aminte.
am avut-o la mine trei luni, dar a venit el s-o vada si a convins-o sa mearga impreuna la parastasul unui var de-al lui. din momentul in care a luat-o de la mine, n-a mai adus-o.
am sunat la ei acasa, dar a desfiintat telefonul fix, am sunat pe mobilul lui si mi-a spus ca mama nu vrea sa vb cu mine. m-am dus s-o vad si, am intrebat-o de ce nu vrea s ma vada; ea mi-a zis ca n-a stiut c-am sunat. am rugat-o sa nu mai ia medicamente, dar mi-a zis ca e posibil sa i le puna in ceai sau mancare.
am vb cu medicul de familie sa-i faca analiza toxicologica, inainte sa-i mai dea reteta si sa-mi spuna ce rezultat obtine.
Va multumesc din suflet.
Mama are 70 ani, este pensionara si, pana acum doua luni, tatal meu ii lua pensia. Apoi, am fost cu ea la banca si i-am deschis un cont de pensii, dar tata i-a luat cardul si pinul, deci ii ia pensia in continuare. Medicamentele tot el i le cumpara, fara reteta. Am vb cu medicul de familie si mi-a spus ca mama nu are voie sa ia premistal combinat cu alte medicamente, mai ales cu xanax. Dar, eu nu am nici o dovada ca el o forteaza sa le ia. A izolat-o de toata lumea, inclusiv de familie.
Buna ziua!
Am probleme cu mama mea, care este obligata de tatal meu sa ia medicamente ce nu i-au fost prescrise de medic, in scopul de a-i induce o stare de ameteala, confuzie, dependenta, chiar de a o face sa para nebuna pentru a obtine de la ea semnatura pentru vanzarea casei. Cand o sun sa vorbesc cu ea, tatal meu nu vrea sa mi-o dea la telefon, iar daca merg la ei acasa, mama imi spune ca-i este teama de el
si nu stie ce sa faca in cazul in care o duce la notariat sa semneze actele. Nu stiu ce pot face pentru a-l impiedica sa se foloseasca de ea in acest scop, deoarece, el vrea sa vanda, sa i-a banii si s-o lase-n strada. I-am spus mamei sa nu semneze
nimic, dar ii este frica de el. Mi-a spus si de medicamente, ca o forteaza sa le ia.
Invatati-ma ce sa fac, va rog.