Buna! Aș dori să ajut pe cineva cu închiderea unui SRL înființat în 2005( cu activitate până în 2009) ,din 2009 până în prezent are activitate suspendată , doar ca pe această perioadă lipsesc declarațiile 101 și bilanțurile. Administratorul știa ca firma este închisă până în momentul în care a primit notificare de la ANAF ca nu s-au depuse declarațiile ,iar acum ar vrea ca firma să fie la zi și închisă. Știu ca trebuie depuse toate acele declarații și bilanțuri , dar ce pași mai trebuie făcuți ?Mulțumesc!
Buna. Am o asociatie nou infiintata, am incercat sa o inregistrez la anaf in registrul unitatilor de cult, dar cei de la anaf imi cer certificat de atestare fiscala eliberat de primarie, problema este ca la cei de la primarie nu le apare in sistem.Ce am de facut? Multumesc!
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie, in contul de profit si pierdere generat de saga , la contul 711 am o valoare cu minus (-300. 000 lei) , in balanta la sume totale am si in debit si in credit aceeasi suma (400.000 lei ) complet diferita de ceea ce imi pune in contul de profit si pierdere , de ce diferenta si de ce imi apare cu minus in contul de profit si pierdere. Sunt la inceput si nu inteleg cum functioneaza . Va rog sa ma ajutati. Multumesc.