avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate Kisalina

Activitate Kisalina

Răspuns la discuția Salarii
Bonus din vânzare intre 5-10%din salariul brut, iar valoarea bonului de masa este de 15 lei

Cornel Vasile a scris:

Poate precizati si valoarea bonusului si a tichetelor de masa.

Discuție Salarii
Bună seara,
As avea o întrebare:
Am un salariu brut de 2485, la care se adaugă bonus din vânzare și bonuri de masa...in fluturașul de salarii deducerea de baza îmi scrie 150 lei ( eu am doi copii minori- din cate stiu, s-a dat lege k pot avea in întreținere copii ambii părinți). As dori sa știu care este deducerea de baza și dacă mă puteți lamuri cum se calculează salariul net. Nu reușesc nici cum sa calculez salariul, având in vedere că m-i se acorda și un bonus din vânzări.( Sal.brut 2485 + bonus din vânzare+bon de masa).
Va rog dati-mi un răspuns pe adresa de mail: alinahoarste@yahoo.com.
Aștept mail-ul dvs.

Buna ziua,
Apelez la dvs cu o intrebare...
Prietena mea este insarcinata in 5-6 sapt. Pana sa afle k este insarcinata, la locul de munca a lucrat 8 ore pe zi, de vreo 2 sapt a dorit sa isi schimbe contractul de munca de la 8 ore pe zi la 4 ore. Dupa ce si-a schimbat contractul a aflat k este insarcinata. In momentul angajarii, firma a facut contact pe perioada determinata pe 7 luni.Contractul expira undeva prin noiembrie.
Intrebarea mea este- va putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? Firma ii va putea prelungi contractul de munca in momentul expirarii lui in noiembrie?

Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs.

Buna ziua,
As dori sa va intreb... sunt in somaj din 17 noiembrie 2015, m-am inscris la un curs de ins.de resurse umane, pe care l-as dori sa il intrerup mai mult din motive de sanatate si putin si cele personale. se poate sa ma lamuriti cum se procedeaza....
Tin minte k n-i s-a spus k putem duce o adevrinta de la medicul de familie prin care sa se mentioneze motivul de ce nu mai putem continua cursul.
Va multumesc si astept cit mai repede un raspuns.