avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Apelez la dvs cu o intrebare...
Prietena mea este insarcinata in 5-6 sapt. Pana sa afle k este insarcinata, la locul de munca a lucrat 8 ore pe zi, de vreo 2 sapt a dorit sa isi schimbe contractul de munca de la 8 ore pe zi la 4 ore. Dupa ce si-a schimbat contractul a aflat k este insarcinata. In momentul angajarii, firma a facut contact pe perioada determinata pe 7 luni.Contractul expira undeva prin noiembrie.
Intrebarea mea este- va putea beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? Firma ii va putea prelungi contractul de munca in momentul expirarii lui in noiembrie?

Va multumesc si astept un raspuns din partea dvs.

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:17, 30 August 2016
Spuneti care este luna prezumata a nasterii copilului si pana cand este valabil contractul individual de munca (CIM) pe perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea cim pe perioada determinata din cauza sarcinii? GABRIELA_IONESCU GABRIELA_IONESCU Buna seara, Am si eu o mare rugaminte legata de contractul meu individual de munca pe perioada determinata. Am fost angajata pe o perioada de 1 an de zile la ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru crestea copilului adela25 adela25 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. In ce conditii se acorda concediul pentru cresterea copilului? Unde lucrez eu acum nu am un contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Incetare cim de drept in timpul concediului pentru cresterea copilului stan_andreea stan_andreea Buna ziua, La societatea unde lucrez mi s-a încheiat un cim pe durata determinata de 1 an de zile.Intre timp am rămas însărcinata si am stabilit cu ... (vezi toată discuția)