Daca incep cursurile de zi la postliceala in data de 1 octombrie si imi doresc un copil in ce luna ar trebuie sa se nasca copilul pentru a ma incadra pentru indemnizatie crestere copil ? ( stiu ca trebuie 12 luni in ultimii 2 ani ) dar primul an de scoala se termina in iunie-iulie si nu sunt 12 luni ..chiar am nevoie de un raspuns clar multumesc
Am pus aici acest mesaj nu sa ne judecati ..suntem f constienti ca a fost o greseala neplata cardului..am pus acest mesaj in speranta ca ne puteti da o informatie concreta daca dupa platirea acestei datorii la cat timp se iese din lista neagra a biroului de credit ?se poate face ceva in acest sens pt a iesi mai repede ?va rog dati-mi raspuns la intrebare..multumesc anticipat
sotul meu a facut aceasta greseala pe cand era tanar nelinistit fara minte,a avut card de salarii a cheltuit banii de pe el si dupa si'a schimbat locul de munca neachitand suma datorata bancii..acum dupa 4 ani am incercat sa ne facem un imprumut la prima casa la brd si la gasit la biroul de credit si ne-au zis ca dupa ce iese din lista neagra abia atunci pot sa ne acorde creditul...intrebarea mea este ..ce putem face sau putem face ceva ..sa ne scoate de la biroul de credit ?cati ani dureaza?
am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ca imi doresc sa fac un credit la o banca si nu pot deoarce sunt in aceasta lista ! cum sa procedez?