avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot sa ies din lista neagra a Biroului de credit?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot sa ies din lista neagra a Biroului de credit?

am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ca imi doresc sa fac un credit la o banca si nu pot deoarce sunt in aceasta lista ! cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Adrian53 , utilizator 14:41, 2 Februarie 2018
Adica dvs doriti sa nu stie bancile ca sunteti rau platnic? Tocmai asta e rolul Biroului de Credit. Niciun rau platnic nu s-ar duce singur sa marturiseasca asta. Din cate ziceti dvs, nu au trecut 4 ani de cand nu ati platit, ci de 4 ani incoace nu doriti sa platiti. Daca nu ati platit 7 milioane, nu veti plati nici mai mult, asa ca e normal ca bancile sa stie cu cine au de a face si sa nu isi asume riscul, nu? Dumneavoastra ati imprumuta bani cuiva despre care stiti sigur ca nu ii inapoiaza, din rea vointa?
asa ca e normal ca bancile sa stie cu cine au de a face si sa nu isi asume riscul, nu?

Pentru mine e ciudat cum de, toata lumea stiind ce fel de practici au bancile, mai exista doritori de imprumuturi ...
sotul meu a facut aceasta greseala pe cand era tanar nelinistit fara minte,a avut card de salarii a cheltuit banii de pe el si dupa si'a schimbat locul de munca neachitand suma datorata bancii..acum dupa 4 ani am incercat sa ne facem un imprumut la prima casa la brd si la gasit la biroul de credit si ne-au zis ca dupa ce iese din lista neagra abia atunci pot sa ne acorde creditul...intrebarea mea este ..ce putem face sau putem face ceva ..sa ne scoate de la biroul de credit ?cati ani dureaza?
V-ati gandit sa platiti acea datorie?
In biroul de credit informatia se pastreaza 4 ani + anul in curs de la ultima inregistreare. Atata timp cat nu platiti - nu exista "tanar si nelinistit", era major conform legii din Romania, si a semnat un contract - ei pot sa faca inregistrari in continuare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Executare silita danairi danairi am platit suma integral din executarea silita.executorul cum spune-am a furat banii.impotriva executorului am formulat plingere penala .In situatia in care ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)