am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ca imi doresc sa fac un credit la o banca si nu pot deoarce sunt in aceasta lista ! cum sa procedez?
buna ziua am si eu o problema cu banca transilvani, am avut un card de cumparaturi luat in 2010 si l-am achitat in 2014 si apara cu litera g ca am fost dar la recuperatori dar recuperatori nu au ajuns la mine ca am achitat datoria dar figurez cu litera g cum fac sa ma stearga sa pot lua un nou credit?
astept raspunsul Dumneavoastra
Buna ziua. Am sunat la biroul de credit pentru ca vroiam sa cumpar un telefon in rate
Am fost inregistrat ca rau platnic de catre compania Orange in biroul de credit pentru ca am refuzat sa platesc penalizarile de 2000 lei peste cei 370lei. care-i aveam de plata normal.Orange stie toata lumea ce facea in Romania in urma cu vreo 10 ani...Oamenii faceau abonamente abuzive cu minute incluse.si trafic de internet cu preturi exorbitante.Am refuzat sa le platesc nesimtirea.In ultima luna in loc de 220 lei mi-au bagat vreo 780 lei pe motiv ca am folosit internetul si plata pentru 1mb download era 2 euro si ceva.Bineinteles Orange compania de escroci) m-au dat la recuperari si in judecata ca sa-si recupereze banii nemeritati si ceruti abuziv..Eu nu le-am mai platit si nici nu am de gand vreodata cu seninatate si incredere spun asta.Ma simt bine ca nu le-am dat banii ceruti abuziv.Orange a cerut intr-o scrisoare 4700 lei si asta o.justificau ca penalizari pentru neplata facturii la timp,bineinteles abuziv si nesimtire pe fata. Ieri am sunat la Biroul de credit cu dorinta sa fiu scos din lista de rau platnici pentru ca au trecut vreo 8 ani de cand cu orange si vroiam sa-mi cumpar un telefon in rate.Ma intampinat un barbat pe nume Catalin de la Biroul de credit stergere care mi-a dat un email si mi-a spus (ieri) ca trebuie sa platesc 75 lei ca sa ma scoata din evidenta.Am mai sunat inca o data astazi pentru ca am avut impresia ca am gresit emailul si acest Catalin ,care vorbeste cu oamenii pe un ton foarte flegmatic si autoritar mi-a spus azi ca trebuie sa platesc 2 taxe ca sa fiu scos,o taxa de 500 lei si inca o taxa de 1000 lei.Catalin de la Biroul de credit mi-a cerut 1500 lei ca sa ma sterga dintr-o lista dintr-un program.Ce reprezinta aceli 1500 lei nu a stiut sa-mi spuna,a spus "Ce credeti ca asa merge?! Trebuie sa platiti ca sa fiti scos si asta e." E abuziv? Ce spuneti e abuziv ce a facut acest Catalin,Om nu pot sa-l numesc si nici domn asa ca ma refer la el.doar.cu numele.Catalin mi-a cerut 1500 ron ca sa ma stearga dintr-o lista,2 minute de lucru .Asta a ajuns Romania.Institutii de escroci care cer taxe abuzive si prostesc oamenii de bani.Cum permite legea in tara asta ca acest Catalin sa faca ce face e ilogic si imoral.Sunati si vedeti cum va vorbeste...si va lamuriti.Tin sa mentionez ca am vorbit frumos si cu respect ca sa fiu tratat cu nesimtire de Catalin,un angajat care crede ca banii se fac prin tepe.Asta e daca cere 1500 lei sa ma stearga dintr-o lista unde am avut o datorie de 4/1 din ce mi-a cerut el sa ma stearga.
Nu aveti cum sa fiti in biroul de credit pentru abonamente de telefonie. Probabil ati avut vreo rata ceva - pentru telefon. Datoriile la companiile de telefonie mobila se inscriu in Preventel. Este diferit. Parerea mea este ca trebuie sa solicitati informatii clare.
Am.mai avut un credit dar l-am achitat integral.Am avut intarziere la rata cateva luni,poate din cauza astuia sunt acolo.Oricum as fi ce parere aveti de cei 1500 lei ceruti sa fiu scos de pe lista lor? Prima data mi-a cerut 75 lei si a doua zi sa razgandit la 1500 lei. 1500 lei este absurd sa platesti sa fi scos de pe o lista a unor escroci.Ei si-au infiintat firma ca sa ceara taxe.Erau vremuri cand oameni ca astia erau erau catalogati escroci de toti cetatenii.Acum s-au gandit ca e mai rost cetateanul. Sa-i ceri atatia bani pentru un serviciu atat de mic e jignitor,e nesimtire si ar trebui sa le fie rusine.Faptul ca nu le e rusine sa faca asa ceva si faptul ca inca sunt pe lista aia dupa atatia ani arata ca sunt escroci.Ei nu te mai scot de pe lista aia niciodata pana nu le dai bani.Degeaba trec 4-5 ani ,scrie ca bancile te pot inscrie din nou si iar trebuie sa dai bani.Au facut in asa fel sa nu scapi de a da bani si sa nu ai alta solutie decat sa le platesti banii.Bancile nu cred ca se ocupa sa inscrie niste datornici atat de minori precum eu,mai ales ca am achitat datoria.Cei de la Biroul de stergere credite te "updateaza" in lista lor.Asa au ales ei sa fure banii oamenilor.Cine stie cati cetateni romani se sperie de tonul nesimtitului aluia de Catalin si se baga in datorii sa le plateasca banii unor escroci care merita inchisoare nu sa fie acceptati de societate si lege.Astia sunt exact ca aia de la firmele de recuperari care te si amenintau sa le platesti,veneau acasa la tine sa te sperie. Tine figura asta la idioti,atat ca nu toti sunt idioti.Sa permiti asa ceva in sistemul legal al unei tari e coruptie,e mita,escrocherie si hotie.Iti saracesti cetatenii.Alte tari inchid bancile si le sterg ratele la cetateni oricat de mari ar fi dar romanii au alea sa saraceasca cetateanul,sa-l ameninte si sa faca abuz.Statul roman a ales sa protejeze bancile nu cetatenii.Asta e coruptie nu ce vad oamenii in filme.Romania e absolut cea mai corupta tara de pe Pamant.Cei.mai.escroci oameni in lege si in guvern.Nu vor decat sa fure tot.Coruptia reprezinta prostie si ignoranta.O.fiinta evoluata nu va fi corupta.Isi bat joc de romani pe fata.In alte tari care tin la demnitatea lor si respecta libertatea si omul cei de la Biroul de stergere credit erau la inchisoare.E clat hotie pe fata ce fac ei acolo.Absolut nimic nu poate fi justificat logic si rational ca taxe de cei 1500 lei ceruti de escrocii de la Biroul de stergere credit.Ce fac aia ca sa ma stearga?! Deschid programul si dau delete la numele meu din el,sau orice altceva ce dureaza 1 minut.Astia sunt escroci si hoti nu oameni.Si au ajuns sa fie atat de corupti incat au infiintat propria firma prin care fura si escrocheaza oamenii sustinuti de lege.Asta e legea in Romania,coruptie mai bine spus.In tara asta justitia nu exista.O tara condusa se hoti si escroci lipsiti de scrupule care te-ar lasa sa mori pe strazi si ti-ar lua tot ce ai daca ar putea.In momentul cand as ajunge sa fiu executat de o banca si sa-mi ia casa pentru o datorie stupid si abuziva as incepe drumul spre o moarte impreuna cu toti cei care au hotarat sa-mi ia casa.Le-as lua pielea de pe ei de vii.Asta merita toti bancherii si cei care distrug vietile oamenilor din lacomie.Ce mai conteaza viata daca esti subjugat de stat?! Pentru ce sa mai traiesti,sa respiri coruptia?! Nu. Mai bine TAI coruptia si o ucizi.In alte vremuri astia de la Biroul de stergere credit erau arsi de vii ca pedeapsa pentru ce fac ei acolo.Asta e justitie nu ce predica guvernul roman.Astia meritau sa fie judecati nu sa fie sustinuti legal de lege.Asa vezi cat de mare e coruptia...te uiti la cate taxe si cata libertate ai dupa ce termina cu tine statul.Daca statul iti da exemplul ca trebuie sa fi escroc inseamna ca ala nu e stat,ala e o adunatura de boieri hoti si escroci carora nu le pasa de tine sau de tara unde traiesti ci doar de ei si atat.Astia sunt cei mai de gunoi oameni existenti si cei mai ignoranti.Macar sunt 1 om care simte coruptia ca-l ineaca si spun pe fata tot asa cum fura ei pe fata tot.Oare care greseste ? Cetateanul sau statul roman?! Statul roman.El te obliga sa traiesti o viata lipsita de evolutie ca sa te foloseasca si sa-ti fure viata.Romanii sunt ... oameni fara integritate,demnitate,dreptate si fara curaj.De asta e atat coruptie in Romania ca permite romanul.Dar faptul ca sunt atat de multi.escroci nu e din cauza ca permite romanul ci pentru ca sistemul din Romania creeaza coruptie continuu.In Romania ca sa rezolvi crleva simplu trebuie sa dai o multime de taxe si sa te plimbi in nenumarate locuri unde sa le platesti.Asta e birocratie care constituie coruptia.Fara birocratie sa se imbogateasca 100 de institutii corupte de pe viata cetateanului nu ar mai fi coruptie.Asa te "lucreaza" sistemul roman
Daca esti incoruptibil si te bazezi pe.inteligenta Romania te scuipa.Asa iti arata ca guvernul roman nu vrea oameni evoluati ci sclavi ignoranti care sa-si distruga vietile sa imbogateasca niste infecti ignoranti de politicieni ajunsi in functii prin mita si coruptie.Asta e Romania...taramul prostiei.O.zi buna.
Executare silita
danairi
am platit suma integral din executarea silita.executorul cum spune-am a furat banii.impotriva executorului am formulat plingere penala .In situatia in care ... (vezi toată discuția)