avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot sa ies din lista neagra a Biroului de credit?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot sa ies din lista neagra a Biroului de credit?

am un card de salarii cu o datorie neplatita de 4 ani cu suma de 7 mil restanta.vreau sa stiu cum pot sa ies de pe lista neagra a Biroului de credit mentionez ca imi doresc sa fac un credit la o banca si nu pot deoarce sunt in aceasta lista ! cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Adrian53 , utilizator 14:41, 2 Februarie 2018
Am pus aici acest mesaj nu sa ne judecati ..suntem f constienti ca a fost o greseala neplata cardului..am pus acest mesaj in speranta ca ne puteti da o informatie concreta daca dupa platirea acestei datorii la cat timp se iese din lista neagra a biroului de credit ?se poate face ceva in acest sens pt a iesi mai repede ?va rog dati-mi raspuns la intrebare..multumesc anticipat
Mergeti si achitati la banca si apoi depuneti cerere pt a va scoate. Nu vor, asta e, veti astepta 4 ani.
as vrea o parere din partea cuiva care a trecut prin asta
Pentru ca toti restul, care lucreaza de ani de zile in domeniu, sunt niste incompetenti, dar cineva care odata a fost radiat din biroul de credit, cunoaste impecabil procedura :). Ar fi o varianta sa fie radiat, daca poate dovedi ca ii aduce prejudiciu de imagine sau la locul de munca. Cunosc spete care s-au rezolvat asa. Foarte putine, cu avocat etc. Dar pentru motivatia: ca nu mai pot accesa un alt credit, niciodata. Legat de partea de judecat, poate mai citesc si altii care au de gand sa procedeze la fel, si se invata minte. Vorba colegei gi-jane2, daca banca nu vrea sa va radieze, nu aveti ce face decat sa asteptati 4 ani. Cand apare ultima inregistrare in birou?
intentia mea nu a fost de a jigni pe cineva ci aceea de a afla ceea ce ma intereseaza !multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Executare silita danairi danairi am platit suma integral din executarea silita.executorul cum spune-am a furat banii.impotriva executorului am formulat plingere penala .In situatia in care ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru a fi scos din biroul de credit cu o hotarare judecatoreasca definitiva in favoarea mea? Aqua24 Aqua24 Buna, Ma vad in imposibilitatea de a lucra cu orice banca pentru a scoate un credit. Am fost raportat la biroul de credit in anul 2016, cu dosar de ... (vezi toată discuția)