avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

am platit suma integral din executarea silita.executorul cum spune-am a furat banii.impotriva executorului am formulat plingere penala .In situatia in care banca creditoare a cerut suspendarea executarii silite(recunoscind astfel ca eu am platit suma) cf.art.700 alin.2c.pr.civ.si aceasta a fost dispusa printr-o incheiere a unui executor judecatoresc in baza art.700 alin.3 c.pr.civ.;este obligata banca sa solicite stergerea din biroul de credite a sumei datorate ?,deoarece eu figurez cu toata suma ca datorie.
Cel mai recent răspuns: danairi , utilizator 08:59, 16 Octombrie 2015
Luati legatura cu banca si discutati stergerea din biroul de credite. Mult succes!
multumesc! dar vreau sa stiu daca banca este obligata sa faca acest lucru,deoarece ea a numit executorul, contul de consemnare este deschis tot la ea si timp de un an nu m-a sesizat ca nu a incasat nici un ban de la mine,ba chiar am primit supida intrebare cum de am aflat ca executorul mi-a furat banii -banca vrind sa-mi demonstreze ca desi a numit executorul nu are obligatia sa urmareasca daca acesta isi face treaba .
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2015
danairi, utilizator
În biroul de credit figurați cu informația că nu ați plătit la timp creditul și faptul că ați plătit în executare nu schimbă situația. Veți rămâne în Biroul de credit 4 ani de la ultima înregistrare , chiar dacă ați plătit.
ideea este ca eu am avut executare pe 3000 lei ,am platit acesta suma si apar in biroul de credit datoare cu suma de 3500 lei (3000+dobinzi) .vreau sa se stearga doar suma adica am intarziat ok dar am platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita card bancar mishu26 mishu26 Am avut un card de credit de 1200 lei la o banca, din anul 2007, card la care am platit o perioada suma minima de plata , apoi din diverse motive nu am ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati stancumihai85 stancumihai85 As dori sa va expun o problema In anul 2015 luna 01 mi sa pus poprire pe salariu pentru un credit acordat in 2010 (nu contest poprirea).In 2015 luna 08 sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutați cu un raspuns stancumihai85 stancumihai85 As dori sa va expun o problema In anul 2015 luna 01 mi sa pus poprire pe salariu pentru un credit acordat in 2010 (nu contest poprirea).In 2015 luna 08 sa ... (vezi toată discuția)