Prejudiciul pentru furtul acesta nu se stie, urmeaza sa fie stabilit si ca tot veni vorba furtul s-a petrecut intr-un hipermarket, cum va fi stabilit prejudiciul, pot sa nu fiu de acord cu el?
Pe scurt s-au intamplat 2 fapte si anume furt.1 furt a fost dus la finalizare nefiind prins in fapt insa am fost contactat ulterior de politie pe baza unor filmari si interceptari telefonice, iar la al 2-lea furt am fost prins.Procesul pentru al 2-lea furt unde am fost prins a avut loc si s-a incheiat cu o pedeapsa de 2 ani cu suspendare.Acum urmeaza sa am procesul pentru primul furt, ideea este ca furtul unde ''am scapat'' a avut loc primul, au fost fapte concurente, la interval de cateva zile doar ca am fost contactat mult mai tarziu de politie dupa ce deja al 2-lea proces se sfarsise.M-am documentat cat de cat si am inteles ca se pot contopii pedepsele si in final sa rezulte o pedeapsa tot cu suspendare, intrebarile mele ar fi daca este adevarat, ce sanse am si ce as putea sa fac sa ma aleg tot cu o suspendare?