Pe scurt s-au intamplat 2 fapte si anume furt.1 furt a fost dus la finalizare nefiind prins in fapt insa am fost contactat ulterior de politie pe baza unor filmari si interceptari telefonice, iar la al 2-lea furt am fost prins.Procesul pentru al 2-lea furt unde am fost prins a avut loc si s-a incheiat cu o pedeapsa de 2 ani cu suspendare.Acum urmeaza sa am procesul pentru primul furt, ideea este ca furtul unde ''am scapat'' a avut loc primul, au fost fapte concurente, la interval de cateva zile doar ca am fost contactat mult mai tarziu de politie dupa ce deja al 2-lea proces se sfarsise.M-am documentat cat de cat si am inteles ca se pot contopii pedepsele si in final sa rezulte o pedeapsa tot cu suspendare, intrebarile mele ar fi daca este adevarat, ce sanse am si ce as putea sa fac sa ma aleg tot cu o suspendare?
Pedeapsa rezultantă să nu depăşească 3 ani, să nu se aplice spor.Poate vi se aplică suspendarea executării sub supraveghere, totuşi, deci to suspendare, în final.Depinde acum şi de alţi facori şi de cum va apecia instanţa.
Eu cred că depinde şi de hazard. Teoretic sunt şanse, practic, rămâne de văzut. Poate ar fi bine să încercaţi să achitaţi prejudiciul cel puţin, până una una alta. Vă mai sporesc şansele. Succes .
Furt magazin
veston
Salut
Am sustras furat din hypermarket mai multe zile imbracaminte fara afi prins.Intruna din zile am fost prins de agenti de paza care au chemat politia .Am ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala
nutzzu
Buna ziua.
As dori sa am un raspuns la urmatoarea speta in care autorul este o ruda a mea:
Un inculpat este condamnat de prima instanta intr-un dosar ... (vezi toată discuția)