ma repet, datele problemei sunt multe pe care nu le cunoasteti, sunt un om deschis, insa eu am pus o intrebare, am primit raspuns. in rest, sfaturi si discutii inutile nu ma intereseaza. nu scriu tot ce s-a intamplat, ce a facut acel om ce acte am, ca nu are rost, as umple 10 topicuri inutil. Eu am crezut ca aici pot cere un sfat juridic nu sa fiu pusa la zid pentru ca nu stau sa va plictisesc cu povestea vietii mele.
ROG moderatori topicului sa il inchida deoarece eu am primit raspunsurile dorite si vad ca s-a inceput "judecarea" mea si nu e cazul
MULTUMESC mult desirelia75, asta e si dorinta mea, mai intai de toate sunt MAMA !
m_ella2005... stie de divort deoarece a facut proces dupa ce s-a terminat divortul si a cerut partajarea apartamenului, a tot ceea ce este in el si a masinii. casa, bunurile si masina fiind ale mele inainte de casatorie(casatorie care a durat 4 ani), la judecatorie i s-a respins cererea din start fara judecata ca nu avea temei. custodie comuna nu are legal cum sa ceara pentru ca este decazut din drepturile parintesti, prin proces de abandon familial. pensia este stabilita la 1200 lei/lunar deoarece la vremea aceea avea un salariu de 5500 lei/lunat declarat la ITM. eu am cerut o solutie la problema mea, si am primit-o de la dl avocat Gabriel Klein Kiritescu, sfaturile e bine sa le aplicati pt prietenii si cunostiinte, nu aici..... ar mai fi multe de spus dar nu sunt aici sa imi povestesc viata, cu respect
as face-o, insa de 5 ani jumatate nu stiu absolut nimic de el, mama lui locuieste in Timisoara, banuiesc ca e acolo, nu stiu absolut nimic
va multumesc frumos pentru raspunsuri
va multumesc frumos pentru raspuns, plangerea o fac tot catre Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 6 ?
Buna ziua, am divortat in lipsa in anul 2008, deoarece sotul meu a plecat si nu am mai stiut nimic de el, dupa un an de infatisari lunare la judecatorie am reusit sa divortez si sa obtin pensie alimentara prin ordin judecatoresc, intrucat nu am primit pensie alimentara pentru copil de la fostul sot am mers la politie, dupa un an de zile mi s-a spus ca dosarul este la Judecatoria de pe langa Sectorul 6...am fost acolo si am primit o hartie in care scria "neplata pensiei alimentare timp de 4 luni nu se considera rau platnic " dar era deja vorba de 4 ani si nu de 4 luni, am fost in audienta si "procuroare" mi s-a spus ca poate nu are de unde sa-mi dea banii fostul sot, am facut din nou plangere la Parchet si stupoare ! am primit aproape acelasi raspuns ! am mers din nou la "procuroare" si mi-a spus daca nu imi convine raspunsul sa o dau in judecata ! recunosc, de un an nu am mai facut nimic, am fost foarte dezamagita de justita din tara noastra. Intrebarea mea este, fiul meu are 7 ani jumate acum, ce pot face in conditiile dat sa pot sa ii obtin dreptul legal la pensie alimentara pana implineste 18 ani ? Multumesc frumos