In momentul de fata sunt in concediu medical, ei m-au anuntat ca incepand cu data de 1 .11 . 2013 sa nu mai aduc concediu , sa vin sa imi dea un preaviz ca pot intra in somaj. Dasta saptamana asta m-am tot interesat si am si intrebat aici daca totul este bine pentru mine, deci in concluzie voi aduce medical in continuare, oricum cred ca vor intelege, nu sunt oameni de rea credinta (sper). Multumesc pentru raspunsuri, o sa revin cu ce am rezolvat. Luni ma dunc la biroul de somaj sa vad ce imi spune doamna de acolo ca, mi-a facut programare se vadem ce si cum.
Buna ziua,
Am si eu o problema, seful meu vrea sa ma dea in somaj pe baza desfiintarii postului de munca, am fost la somaj am intrebat daca ma incadrez sa beneficiez de somaj si mi sa spus ca nu.
Mentionez ca sunt in momentul de fata gravida in 19 saptamani si patronul stie lucrul acesta fiind instiintat in scris de catre mine.
In momentul de fata sunt am un contract de munca pe perioada nedeterminata inceput cu data de 01.04.2013.
In data de 06.11.2012 fata mea a facut 2 ani si deci mi sa terminat periada de Concediu de crestere copil (fata s-a nascut in data de 06.11.2010),
ianainte de a naste am beneficiat de un contract pe o perioada determinata: 13.02.2010-13.02.2011din care am intrat in Concediu de crestere copil pana la 2 ani si inainte de unu pe 6 luni perioada fiind 17.09.2009-17.03.2010
in aceste conditi pot beneficia de somaj??