avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Activitate andrei42

Activitate andrei42

Am depus prin posta declaratia pe zero. Am facut contestatie la finante (justificand ca nu exista o confirmare a faptului ca am fost anuntat cu decizia din oficiu si ca suma este nejustificata) , raspunsul a fost negativ, pentru ca nu m-am incadrat in termenul necesar contestatiei, iar anuntarea s-a facut prin publicare pe site-ul ANAF !!!! Pot actiona doar in instanta, dar nu stiu daca am vreo sansa.
Multumesc pentru sfaturi.
Am primit raspuns negativ de la finante.Daca pot dovedi prin expertiza contabila ca nu aveam datorie catre stat, pot contesta suma in instanta?
nu am fost anuntat..finantele spun ca s-au trimis recomandat....dar la mine nu a venit posta
dupa, nu se mai pot contesta?
La o societatea care nu mai desfasura activitate, contabila depunea declaratiile lunar, cu zero. Din pacate declaratia pe luna octombrie 2007 a uitat sa o depuna. Restul sunt la zi. Am primit o instiintare ca as avea o suma f mare de plata conform unei decizii din decembrie 2012 (un tva calculat ``estimativ``, dobanzi, penalitati). Se poate contesta suma si cum? Mentionez ca la sediul firmei nu a sosit nici o alta instiintare.
Multumesc.