deci e clar.. cei de la politie mi-au spus ca au luat declaratie doar soferului pt ca tatal meu nu era in stare sa dea o declaratie dupa accident si au mai mintit ca nu e atat de important ce au constatat ei deoarece vinovatia se stabileste , intr-un eventual procesc , in instanta cu ajutorul martorilor...
un sofer neatent a accidentat intr-o dimineata pe tatal meu pe o trecere de pietoni.proiectandul aprox. 25 de m .. intr-o zona unde limita de viteza este de 30 d km/h. politia la fata locului a constatat ( dupa cum spun ei) doar din declaratia soferului cum ca tatal meu nu se afla pe trecere ci la o distanta mica de ea.. tatal meu are nevoie de peste 3 luni de ingrijiri medicale la domiciliu plus circa 2 saptamani de spitalizare, deoarece a suferit anumite contuzii la coloana.. exista un martor care a vazut toata faza.. am cateva intrebari:
-conteaza f mult la un eventual proces ce a constatat politia tinand cont ca nu au luat declaratie decat soferului?
-este suficient doar un martor pt a contesta concluzile politiei ( in cazul in care sunt f importante acestea)
-ce poate pati soferul in cazul in care depunem plangere penala
mentionez ca soferul nu s-a interesat nici macar o data de urmarile accidentului.. si nici nu a luat legatura cu noi
ma ajuta orice sfat in legatura cu subiectul .. multumesc anticipat