Nu mai am frati, sunt doar eu si sora mea.Deci in concluzie nu pot face nimic cu procuri sau orice acte facute la un Consulat din afara tarii.Trebuie neaparat prezenta parintilor si a noastra la un notar.Va multumesc pentru ajutor si raspunsuri!
Sa presupunem ca alegem metoda donatiei.Am incercat sa sunam la Consulat pentru a cere informatii dar trebuie sa mergi personal pentru informatii si este departe pentru a merge pana acolo.Am vrea sa pregatim tot si cand mergem sa mergem cu toate actele pentru a face contractul de donatie.Ce acte ar fi necesare pentru a face contractul de donatie? Va multumim pentru ajutor!
Va multumesc pentru raspuns.As mai avea o intrebare...Daca actul de donatie se va face la un Consulat Roman din Italia ar mai trebui sa fie prezenti in Romania pentru a semna ceva?
Buna ziua.Parinti mei sunt plecati din tara;au un apartament pe care ar vrea sa il treaca pe numele meu si al surori mele.Cum ar fi mai bine sa il treaca pe numele nostru?Eu sunt in vizita la ei acum.Poate sa imi faca o procura speciala prin care sa ma ocup eu de intabulare si tot ce tine de trecerea apartamentul pe numele nostru?