avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate miltiade

Activitate miltiade

va multumesc , m-am gandit si la aceasta solutie
va multumesc, incerc varianta,
o zi buna
va multumesc, voi contacta un birou notarial...altul
o zi buna,
Buna seara comunitate,
Sunt pus in situatia sa dovedesc ca eu ca persoana sunt unul si acelasi cu cel mentionat in inscrisuri de stare civila. Si anume ;
- la nastere pe certificatul aferent sunt trecut Nitu - Alexandru Miltiade, - 1979 / in urma casatoriei se mai adauga si numele de familie al sotiei devenind Nitu Andreescu - Alexandru Miltiade
- 1993 / in urma divortului consimtim sa pastram numele reunite.
Astazi am fost informat de o ruda ca sunt mentionat intrun testament incheiat in 2015, dar .....din motive nestiute sunt mentionat cu numele de la nastere si adresa de locuinta ( si ea partial gresita).
Notarul a spus ca este obligatoriu sa fac lumina si sa dovedesc ca sunt una si aceiasi persoana, altfel sunt exclus.
Rog sa ma indrumati / invatati ce trebuie sa fac ?
Va multumesc anticipat,
Răspuns la discuția Vanzare proprietate
Va multumesc,
DM
Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti ce taxe si impozite trebuiesc achitate la vanzarea unui imobil de catre o persoana fizica.
Va multumesc,
DM
Răspuns la discuția Rambursare TVA
Buna seara,
Va multumesc pentru raspuns, dar trebuie sa fac cateva precizari ( mea culpa ).
Firma nu a fost instiintata de modificarea vectorului fiscal. S-a aflat acest lucru cand s-au depus declaratiile on line, procedura fiind refuzata initial. Firma nu a mai efectuat operatiuni de circa 6 ani, dar pentru ca avea un contract de inchiriere in derulare si cu speranta ca poate ..poate se va intampla ceva bun si cu firmele mici, nu a cerut suspendarea activitati.
La acest moment firma nu mai are RO, nu mai are nici obligatii legate de vreun contract , nu are activitate si ar vrea sa se lichideze. Dar cum isi poate recupera TVA-ul care se afla in buzunarul ANAF ?
Va multumesc.
Discuție Rambursare TVA
Buna seara,
Am o situatie concreta.
Cum isi poate recupera TVA-ul o societate comerciala SRL, careia i s-a modificat din oficiu vectorul fiscal privind TVA-ul la finele anului 2014,si care la acea data avea TVA de recuperat ?
Proceduri, pasi de urmat ?!
Va multumesc,
Miltiade
Persoana fizica cu venituri O,ce declaratii fiscale trebuie sa depuna la ANAF ?
In nebunia acestor zile la administratiile fiscale, se vehiculeaza ca si in situatia persoanelor fara nici un venit : venit O - acestia trebuie sa depuna pentru 2014 declaratie / declaratii fiscala( e ). !!, ....si ca ar urma dupa CASS 2012 si ..2013 !!
Va rog : care sunt aceste declaratii ??
Multumiri anticipate.
miltiade d.
Răspuns la discuția Plata CASS
Va multumesc D.l George !
cetateanul roman in cauza se va stardui sa multumeasca sistemul romanesc, poate ..poate se vor redresa finantele acestei tari.