avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Activitate raul251982

Activitate raul251982

Răspuns la discuția taxa habitat
Ma alatur si eu Dumneavoastra. Si eu am o casa care inca nu este locuibila nici nu sunt facute finisarile interioare si cei de la primaria Raul Alb Dambovita ma someaza sa platesc aceasta taxa ,daca nu o sa raman fara curentul electric. precizez ca eu am domiciliul de rezidenta in alta tara de aproximativ 7ani si ajung in romania o date pe an cateva zile si atunci locuiesc la parinti......... ce putem face in aceasta privinta ?. Va multumesc
Răspuns la discuția LEGISLATIE RUTIERA.
Buna seara. astazi am trecut la sediul inmatriculari auto Belgia care mi-au sugerat un site unde pot cere o atestatie care atesta faptul ca remorcile pana in 750kg nu trebuiesc inregistrate.
De interesat m-am interesat peste tot am primit raspuns pozitiv ca pot merge deoarece tranzitez tara. mentionez ca am fost de mai multe ori si am fost oprit in trafic dar nu au fost probleme.
Credeti necesar sa revin in Romania pentru aceasta situatie ? sau pot angaja un avocat sa ma reprezinte?

Va multumesc
Buna seara.eu sunt stabilit in Belgia.In luna martie am fost in Romania pentru anumite aprovizionari,cu Masina inmatrculata in belgia
Masina este inscrisa pe belgia si tracta o remorca de 500kg. remorca nu este inscrisa si circula pe clona masini dupa legislatia belgiana. (En matière d’homologation, ces nouveaux types de véhicules doivent respecter les normes européennes en ce qui concerne les catégories O (O1, O2, O3 & O4). Les remorques, semi-remorques de la catégorie O1 ne doivent pas être immatriculés pour circuler sur le voie publique. Toutefois une reproduction de la plaque du véhicule tracteur doit être apposée sur le véhicule.)

Precizez ca a fost de m-ai multe ori in romania si oprit de nenumarate ori de catre agenti dar nici o data nu a fost o problema

deci in martie am fost oprit de catre un echipaj care au spus ca circulatia pe drumurile publice al unui autovehicul ne inmatriculat este infractiune Dupa legislatia romaneasca. eu am spus ca este un ansamblu de vehicole care tranziteaza romania si ca in belgia nu pot inmatricula remorca pentru ca este inferioara a 750kg si nu se inmatriculeaza,etc.m-i sa luat o declaratie si m sa comunicat ca 99% nu se intampla nimic.

Astazi sa-u deplasat la domiciliul meu din romania un echipaj de politie care mau anuntat prin intermediul parintilor ca am dosar penal si permisul suspendat,punandui sa dea declaratie ca au luat la cunostinta si ca o sa ma puna la curent cu aceasta suspendare.

Va rog sa ma indrumati cum sa procedez pentru rezolvarea acestei anormali #-o

Precizez astazi am trecut pe la serviciul inregistrari autovehicole Belgia si mi-au spus ca remorcile sub 750kg nu se Inregistreaza .

Va multumesc