avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Activitate marian1900

Activitate marian1900

Răspuns la discuția Desfacerea casatoriei
nu ....m-ati inteles gresit...casa este a parintilor lui....nu al sorei mele si ea a plecat din casa ....insa mi-as dori sa stiu daca pierde custodia copilului si daca dupa divort isi poate obtine banii care ia investit acolo in casa in jur de 3-5 mii de euro....precizez ca sora mea are o gramada de facturi si chitante pe multe lucruri pe care le-a cumparat cu care poate justifica banii care au fost ai ei plus banii de la nunta si botezul fetei care erau gestionati doar de el ...ea nestiind niciodata cati bani sunt in casa.Va multumesc
va multumesc foarte mult,as dori sa mai precizez ca pentru cealalta fata doresc sa fac un testament pe un apartament pe care sunt singurul proprietar si as dori sa-l mosteneasca fiica mea cea mica dar imi este frica ca se vor certa daca una dintre ele nu se vor multumi cu ceea ce au.....nu intra in discutie nici sotia cred deoarece nu am fost casatoriti legal,iar parintii mei au decedat...nu mai am alti copii.
Sora mea este casatorita legal,si din pacate nu se mai intelege cu sotul ei,ea a stat in casa parintesca a sotului ei a investit bani acolo,iat acuma a trebuit sa plece din casa deoarece sotul era deosebit de violent si a trebuit sa paraseasca domiciliul conjugal,am uitat sa precizez ca in urma casatoriei ei a si o fetita de 8 luni,de care el nu prea s-a ocupat.Sora mea a plecat din casa in urma unor lovituri ,dar a plecat strngandu-si doar cateva lucruri in graba si luand cu ea fata,plecand la o alta sora de a noastra,fiindu-i frica ca la intoarcere sotul o va lovi din nou.Nu avea nici o relatie extraconjugala...a fost cum se spune o fata de casa.....a fost si la politie sa faca o declaratie acazand violenta domestica.Celelalte lucruru pe care le mai are nu le poate obtine deoarece sotul nu vrea sa i lea de-a decat cu ,,programare,,(cavantul lui)la usa lui.Ce ar trebui sa faca sora mea in continuare si daca a procedat corect in ceea ce a facut.poate pierde custodia colilului daca nu mai are domiciliul acolo?.Va multumesc
Am o casa nou construita la care sunt proprietar pe 1/2 parte ,si as dori sa o las prin testament fetei mele(una dintre ele ,doarece am 2)care are 20 de ani,am fost deja la notariat mi-am pregatit CF,adeverinta fiscala de la primarie.actele fetei,urmeaza sa merg din nou la notar,dar am uitat sa intreb daca se va trece acest lucru in CF.Ma gandesc ca acuma este ok,dar poate fiica mea se va schimba odata cu trecerea timpului si nu as dori ca peste 10-20 de ani sa ajung prin tribunal sa ma judec cu ea pe dreptul care i l-am dat eu.Totodata as mai avea o nelamurire.Eu pot sa anulez acel testament oricand doresc,sau numai in instanta prin proces?.Am inteles ca oricum testamentul nu mai ramane valabil daca intocmesc un altul pe aceeasi proprietate pe cealalta fata a mea(acum are doar 2 ani),fiind valabil testamentul care este cel mai recent.Imi cer scuze daca am deschis un subiect care poate mai exista pe forum.Va multumesc si va doresc o seara placuta.