avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Activitate andreivan

Activitate andreivan

Răspuns la discuția Raspuns intampinare
Eu nu am semnat procesul verbal,nu stiu care ar putea fi elementele de procedura,in procesul verbal eu am invocate si un martor,care a trecut paralel cu mine,dar stiu doar numarul de la masina,atat,care este scris si procesul verbal.
Buna seara,
In urma cu 4 luni am fost oprit de un politest la Piata Unirii care a sugerat intr-un proces verbal pe care l-am atacat si pe care nu l-am semnat ca as fi trecut pe rosu,desi culoarea semaforului era portocalie iar dupa mine au trecut si alte masini,doar eu fiind oprit dintre toti.Astazi am primit de la Judecatorie o scrisoare prin care mi se solicita un raspuns in 10 zile la intampinarea de la Brigada Rutiera,in care este scris ca procesul verbal nu ar fi nul si ca politistul aflat in timpul exercitiului are forta probanta,chiar daca fapta nu este inregistrata "pe niciun support magnetic" singura lor proba fiind procesul verbal contestat dupa cum scrie si in intampinare,va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt aceasta intampinare si cu o solutie prin care sa imi pot demonstra nevinovatia! Va multumesc ! O seara buna!
Buna seara,as vrea sa va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie care sunt actele necesare pt a face succesiunea dupa parinti pt 2 frati care sunt taxele si ce actiuni trebuie facute.Multumesc mult .O seara buna