avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate angyangy

Activitate angyangy

am luat de la fosta patroana urm acte decizia de demisie ,situatia per salariat si adeverinta acum unde lucrez imi cere nr de revisal.iar cei de la fostul loc de munca mi-a spus ca sa ma duc cu adeverinta si cu decizia .Sunt bune actele pe care mi le-a dat?

eu cand ma-m angajat l aei am dus decat o foaie cu nr de revisal dat de la fosta angajatoare
Am sesizat itm in legatura cu nesemnarea statelor de plata si refuzul platii co si nu am primit nici un raspuns sesizarea fiind depusa pe data de 23 octombrie.IN CAT TIMP POT SA PRIMESC UN RASPUNS?
ASTA MA INTRIGA PE MINE DUPA CE CA AM FOST PACALITA SA SEMNEZ DEMISIA SI AM SI 2 ZILE LUCRATE DUPA ACEEA SI REFUZA TOTAL PLATA ACELOR ZILE SI C.O CARE LEGAL ESTE DREPTUL MEU ,CARE SUNT SANSELE MELE SA CASTIG IN INSTANTA SI CAT POATE SA DUREZE TOTUL ?TREBUIE SA O IAU SI CU MUNCA LA NEGRU SI CU REFUZUL DREPTURILOR SALARIALE .MAI ALES CA IN MAGAZINUL RESPECTIV SUNT SI CAMERE DE SUPRAVEGHERE PERSONALE SI ACOLO SE VEDE TOT ,PANA SI ORELE DE MUNCA CARE DEPASESC 170 AJUNGEAM UNDEVA LA 193 PE LUNA .
Daca demisia propriu-zisa este cu acordul ambelor parti poate sa-mi dea adeverinta de somaj?
Stiu ca poate sa le emita si fara mine dar e nevoie de semnatura mea din cate stiu .Ce acte trebuie sa am la lichidare?

Nu am semnat nici nota de lichidare si am anuntat-o ca nu o semnez pana nu imi da banii,am dreptul sa refuz semnarea ei?ea are dreptul sa-mi elibereze actele fara nota de lichidare nesemnata de mine?
am inteles eu trebuie sa fac plangerea dar ca expertiza sa fie acceptata in instanta cum trebuie sa procedez
dar in legatura cu munca la negru vorbim de cele 2 zile cu ce am pot sa dovedesc ceva?Adica in sensul eu am demisie semnata pe 15 si pe 16 si 17 am fost la munca,cum poate sa se scape cu asta daca sunt si martori clientii ,iar ea m-a amenintat ca aduce martori precum mi-a dat banii de concediu
pentru plangere penala de fals si uz de fals am nevoie si de o expertiza grafologica dar am inteles ca trebuie facuta de un mediator ca sa fie aprobata in instanta.Ce sanse am sa castig?
Am fost pacalita de fosta patroana sa-mi dau demisia cu acordul ambelor parti de la data de 19 octombrie ,problema este ce pe 16si 17 octombrie am fost la munca si demisia figureaza cu data de 15 dovezi am de la ea mesaje pe tel pt niste comenzi si camerele de supreveghere din interiorul magazinului nu vrea sa-mi dea banii pe cele 2 zile lucrate si cat timp am lucrat la dansa nu am semnat condica prezenta,stat salariu,nici concediu de odihna platit sau luat.La cererea mea sa imi dea drepturile au refuzat spunandu-mica statele sunt semnate si nu mai tin eu minte ,banii pe concediu i-am primit si am semnat pt ei dar nu mai tin eu minte plus amenintari la adresa familiei si a copilului meu in caz de le fac vreo reclamatie la itm sau garda financiara .Fostul meu loc de munca era intr-un magazin mixt de cartier,ca ea are 2 avocati si multe cunostinte care n-are ce sa-i faca si eu nu o sa-mi permit sa ma duc mai departe .legal ce pot sa fac?