avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Activitate dandenianca

Activitate dandenianca

Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti intr-o chestiune. Am depus, impreuna cu sotul, pe data de 30.septembrie.2013 cererea de divort la notar, cu toate detaliile aferente pe care le-am stabilit in prealabil.au trecut de atunci 4 saptamani. Eu am luat legatura cu biroul notarial, in repetate randuri, de la data depunerii cererii, cerand sa mi se spuna daca ni s-a facut programarea pt. data de 1.noiembrie.2013, data pronuntarii divortului. Mi s-a zis sa stau linistita ca o sa fiu informata cand o sa fie cazul. Astazi, cand mai sunt doar 4 zile pina la data calculata de notar- si anume 1.noiembrie.2013 -m-au sunat de la biroul notarial sa mi se zica , ca , de fapt trebuia facuta o ancheta sociala(avem un copil minor)si ca sa merg eu la Primarie sa depun cererea de ancheta sociala pt. ca domnul sotul meu, nu are timp pt. ca , fiind sofer, e tot in delegatie. Este de datoria mea sa fac acest lucru?cererea nu trebuie depusa de amandoi soti?Mentionez ca eu ma ocup singura de cresterea celor 2 copii (unul minor si unul de 18 ani) si avand in vedere ca am contactat de mai multe ori biroul notarial sa vad daca totul e in regula si daca toate actele necesare sa fie gata pe data de 1 .noiembrie., spuneti-mi daca trebuie sa merg singura la Primarie sa fac acest lucru.Va multumesc.