Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti intr-o chestiune. Am depus, impreuna cu sotul, pe data de 30.septembrie.2013 cererea de divort la notar, cu toate detaliile aferente pe care le-am stabilit in prealabil.au trecut de atunci 4 saptamani. Eu am luat legatura cu biroul notarial, in repetate randuri, de la data depunerii cererii, cerand sa mi se spuna daca ni s-a facut programarea pt. data de 1.noiembrie.2013, data pronuntarii divortului. Mi s-a zis sa stau linistita ca o sa fiu informata cand o sa fie cazul. Astazi, cand mai sunt doar 4 zile pina la data calculata de notar- si anume 1.noiembrie.2013 -m-au sunat de la biroul notarial sa mi se zica , ca , de fapt trebuia facuta o ancheta sociala(avem un copil minor)si ca sa merg eu la Primarie sa depun cererea de ancheta sociala pt. ca domnul sotul meu, nu are timp pt. ca , fiind sofer, e tot in delegatie. Este de datoria mea sa fac acest lucru?cererea nu trebuie depusa de amandoi soti?Mentionez ca eu ma ocup singura de cresterea celor 2 copii (unul minor si unul de 18 ani) si avand in vedere ca am contactat de mai multe ori biroul notarial sa vad daca totul e in regula si daca toate actele necesare sa fie gata pe data de 1 .noiembrie., spuneti-mi daca trebuie sa merg singura la Primarie sa fac acest lucru.Va multumesc.
de putut puteti merge si singura. nu stiu in ce masura se va efectua aceasta ancheta la solicitarea dvs. trebuia notariatul sa solicite adresa. intrebati la Autoritatea tutelara.
Era sarcina notariatului, probabil au uitat.
Cereti banii inapoi sau intrebti-i daca vor sa le faceti dv. toate demersurile, eventual sa redactati certificatul de divort sau poate va trimit dupa cu acte la stare civila...
Sigur, e si varianta sa mergeti la primarie dv. daca aveti timp sau sunteti presata de timp cu divortul.
Divort la notar
oanamaiu
Eu si sotul meu vrem sa divortam de comun acord si am intes ca se poate si la notar, avem si un copil minor (3 ani) si vrem custodie comuna. Vrem sa stim ce ... (vezi toată discuția)