Salutare.
Am si eu o nelamurire,poate ma ajuta cineva.
Pe data de 29.03.2012 am fost condamnat definitiv pentru Conducere fara permis si am executat 19 luni,fiind eliberat conditionat pe data de 14.10.2013.
Prima suspendare de 1 an si 6 luni fiind pentru 208/209.
Intrebarea mea este,pot obtine permisul de conducere in momentul de fata ?
Mentionez ca nu am fost baut,nu am fugit,nu m-am sustras,am fost la toate termenele si am cooperat cu autoritatile 100%.
In baza art.86 alin.1 din O.U.G. nr. 195/2002 priving circulatia pe drumurile publice republicata cu aplic. art.320/1 C.p.p. si art.37 lit.a C. pen. condamna pe inculpatul (NUME),la o pedeapsa de 8(opt) luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule in stare de recidiva postcondamnatorie.In baza art.86/4 alin.1 C. pen. rap. la art.83 C.p. revoca suspendarea sub supraveghere a exeutarii pedepsei de 1 an si 6 luni inchisoare aplicata inculpatului prin sentinta penala ------------ a Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti,pedeapsa pe care o adauga la pedeapsa aplicata anterior prin prezenta sentinta,inculpatul urmand sa execute in final pedeapsa de 2 ani si 2 luni inchisoare.