Buna ziua,
Locuiesc in concubinaj cu concubina mea din 2001,In 2004 eu personal am cumparat un apartament din fonduri proprii, ca urmare a vanzarii unui apartament proprietate personala achizionat inainte de a o intalni pe ea, plus a contractarii unui imprumut bancar si a unor imprumuturi personale .In 2007 am achitat integral imprumutul bancar ,ramanand doar cu imprumuturile personale de la diverse persoane.Mentionez ca toate ratele bancare au fost achitate personal ,concubina mea necontribuind in nici un fel la achizitionarea apartamentului sau a achitarii ratelor.
De asemeni in toata aceasta perioada cheltuielile casei erau platite impreuna fara sa avem vreo intelegere .
de asemeni concubina mea nu a cumparat nimic in imobilul cumparat ,mobila sau tot ceea ce este nevoie intr-o casa ,spunand ca nefiind casa ei nu intelege sa participe la achizitionarea bunurilor in casa.
In 2008 vazand ca am cheltuieli in casa mult mai mari decat ea am hotarat ca fiecare cheltuiala facuta pentru casa,alimente ,intretinere ,copil.sa fie trecute de fiecare pe hartie si la sfarsitul lunii sa se faca o egalizare a sumelor de bani cheltuite ,obicei care este mentinut si acum.
In situatia de fata in cazul in care dorim sa ne despartim deoarece relatia s-a deteriorat cum s-ar face un partaj?
Cu multumiri,AXILE