avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate sanciopancio

Activitate sanciopancio

Buna ziua ,expertiza a fost efectuata,sa depus obiectiuni la expertiza de catre ambele parti,expertul a dat raspuns obiectiunilor pentru ambele parti iar dupa 12 luni partea adversa invoca faptul ca nu cunoaste raspunsul la obiectiuni,sa ma fac mai inteles,este o expertiza judiciar contabila in litigii de munca,debitorul mai are dreptul sa depuna contestatie la raspunsul expertului sau nu?
Termen de depunere contestatie la raspunsul la obiectiuni expertiza judiciar contabila
va multumesc de raspunsul dat dar am uitat sa trec ca am fost in grad de handicap mediu iar de cand am dus si actele pentru urechi cei de la comisie nu au luat in calcul si acele afectiuni si mau chemat la reevaluare numai cu control oftalmologic ,am facut contestatie fapt ce iau suparat rau de tot si mau chemat la reevaluare in octombrie si atunci mi au taiat si acel drept.Legal am dreptul la grad de handicap sau nu?
cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino necesitant complicat cu 4 insuline pe zi ,cu urechea stanga nu mai aud deloc iar cu dreapta fara proteza auditiva nu inteleg ce se vorbeste ,auzul afectat la us 90.8.sechele postolitice us H.74.9,hipoacuzie ns ud H90.6,hipoacuzie mixta severa us H 90,8am copie dupa registrul de internare din anul 1969 cu diagnosticul OTITA MEDIE SUPURENTA ACUTA BILATERALA cu 39 de zile de internare dar asta nu este singura internare au fost internari de 12-15 zile numai in anul 1969 va rog datimi un raspuns daca am dreptul la grad de handicap si in ce grad ma incadrez va multumesc