avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul la grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul la grad de handicap

va multumesc de raspunsul dat dar am uitat sa trec ca am fost in grad de handicap mediu iar de cand am dus si actele pentru urechi cei de la comisie nu au luat in calcul si acele afectiuni si mau chemat la reevaluare numai cu control oftalmologic ,am facut contestatie fapt ce iau suparat rau de tot si mau chemat la reevaluare in octombrie si atunci mi au taiat si acel drept.Legal am dreptul la grad de handicap sau nu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:48, 5 Noiembrie 2013
In baza documentelor medicale care dovedesc afectiunile de care suferiti sesizati oficial comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap stoicacoryna stoicacoryna Buna ziua. Mama mea in anul 1994 in urma evaluarii dosarului depus la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap deva, i s-a acordat gradul II de ... (vezi toată discuția)
Contestatie comisie de evaluare persoane cu handicap nicoleta-sabou nicoleta-sabou Buna. Acum 16 ani am fost diagnosticata cu o malformatie cerebrala(cavernom hipo-campo peduncular drept) side atunci am fost incadrata in grad de handicap 2 ... (vezi toată discuția)
Nu a fost redactata inca o sentinta care are1 an de zile de la pronuntare.ce e de facut? seucea seucea Va rog sa aveti amabilitatea sa imi raspundeti la cele 2 intrebari. In anul 2013 am inaintat in Instanta o Contestatie ,prin care Solicit Instantei ... (vezi toată discuția)