avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contestatie comisie de evaluare persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contestatie comisie de evaluare persoane cu handicap

Buna. Acum 16 ani am fost diagnosticata cu o malformatie cerebrala(cavernom hipo-campo peduncular drept) side atunci am fost incadrata in grad de handicap 2 accentuat. Anul acesta in luna martie la reevaluare nu mi s-a mai acordat nici un grad de handicap. Pe hartia care am primit-o de acolo scria ca nu ma mai incadrez conform unor criterii stabilite printr-o ordonanta de guvern din 2007,desi la dosar am depus acte medicale care arata ca aceea malformatie de care sufar a crscut . Mentionez ca din 2007 pana in 2013 m-am incadrat "fara probleme|".Am depus o contestatie la comisia de evaluare si mi sa spus ca se trimite dosarul la bucuresti si ca voi primi raspuns acasa.Au trecut de atunci aproape 4 luni si nu stiu ce sa fac, cat mai astept pentru ca in acest timp mi s-au taiat toate drepturile. Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: alina_25 , utilizator 14:13, 13 Iulie 2014
In baza documentelor medicale si a ultimei evaluari a comisiei de expertiza medicala persoane cu handicap,sesizati oficial comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap
din Bucuresti,sector 3,str Cezar Bolliac nr 42
Dar practic aceasta n-a fost sesizata cand s-a facut contestatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie handicap nicoleta63 nicoleta63 sotul meu are ca diagnostic glioblastom multiform operat,radiochimiotratat.rezultatele sunt f proaste tumora a crescut cu 4o% sub terapie.medicii nu mai au ... (vezi toată discuția)
Handicap grav, fara insotitor HODISAN FLORICA HODISAN FLORICA Mama mea a fost evaluata din nou pentru handicap. In urma evaluarii a primit in continuare Gradul de handicap 1,grav,dar i-a fost luat asistentul personal.Cum ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap jimonalisa jimonalisa in anul 1994 tatal meu a fost internat la sectia de neurologie in urma a 3 episoade de atacuri ischemice cerebrale tranzitorii si reversibile , repetitive , ... (vezi toată discuția)