avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Handicap grav, fara insotitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Handicap grav, fara insotitor

Mama mea a fost evaluata din nou pentru handicap. In urma evaluarii a primit in continuare Gradul de handicap 1,grav,dar i-a fost luat asistentul personal.Cum este posibil ?atunci cine beneficiaza de insotitor?.Am dreptul la contestatie in 30 de zile,ce ma sfatuiti?


VA MULTUMESC MULT.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:00, 24 Noiembrie 2010
Da,aveti dreptul la contestatie
Sesizati oficial Guvernul Romaniei-Autoritatea Nationala pentru persoanele cu Handicap-Comisia Superioara de Expertiza Medicala
Bucuresti,str Cezar Bolliac nr 42,sect 3,cod postal 74304 ,CP 4-2
Ultima modificare: Miercuri, 24 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie comisie de evaluare persoane cu handicap nicoleta-sabou nicoleta-sabou Buna. Acum 16 ani am fost diagnosticata cu o malformatie cerebrala(cavernom hipo-campo peduncular drept) side atunci am fost incadrata in grad de handicap 2 ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap bengeaandreea bengeaandreea am o bunica care acum 6 ani a avut o comotie cerebrala,in urma careia i s-a descoperit un hematom la creier si a fost operata.Dupa operatie,aceasta a ramas ... (vezi toată discuția)
Certificat de încadrare în grad de handicap { nelamurire } Filmehd Filmehd De curând mama mea a primit confirmarea că tocmai nu mai poate primi pensia de handicap. Deşi ei spun că nu se mai încadrează în gradul de handicap, ... (vezi toată discuția)