avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate ionela_victoria

Activitate ionela_victoria

Răspuns la discuția Garantie apartament nou
Multumesc. Asa voi face
O zi buna

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Bunha ziua,
Pai teoretic si legal ar trebui sa o faca dezvoltatorul dar ...
Luati legatura cu un avocat local sa va sprijine cu niste notificari.

Buna ziua. De 3 saptamani am achizitionat un apartament in bloc nou. Dupa nici 3 zile sa detectat o problema la conducta de scurgere a apei si nu am putut sa folosim apa 2 saptamani, deoarece il inundam pe vecinul de la parter. Dezvoltatorul sa miscat in cel mai lung timp posibil, ca deh nu il priveste pe el, nu statea el fara apa. Mentionez ca in acest bloc momentan nu s-au mutat decat 3 familii deoarece blocul nu este inca finalizat complet. Acum 2 zile vecinul de la 2, de sub mine a constatat ca il inund. Am o teava sparta la bucatarie. Daca ii permit dezvoltatorului sa imi sparga bucataria mie cine imi face reparatiile, tinand cont ca eu am si mobilat? Si avand in vedere ca este cel mai neserios om cu putinta.
Multumesc
Buna ziua. S-a inceput urmarirea penala in data de 1.08.2013 deoarece am fost oprita de catre politie la un control si aveam alcoolemia de 0.45. Am refuzat probele de sange. Pe data de 18oct 2013 am primit Ordonanta de scoatere de sub urmariere penala cu aplicarea unei sanctiuni cu caracter administrativ. In acea ordonanta scria ca sunt cercetata sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz de recoltare a probelor de sange, dar nu scrie absolut nimic despre permis. As dori sa stiu ce se intampla cu permisul meu? Platesc amenda si imi voi recupera permisul? Sau imi va fi retinut in continuare?
Va multumesc