Buna ziua. De 3 saptamani am achizitionat un apartament in bloc nou. Dupa nici 3 zile sa detectat o problema la conducta de scurgere a apei si nu am putut sa folosim apa 2 saptamani, deoarece il inundam pe vecinul de la parter. Dezvoltatorul sa miscat in cel mai lung timp posibil, ca deh nu il priveste pe el, nu statea el fara apa. Mentionez ca in acest bloc momentan nu s-au mutat decat 3 familii deoarece blocul nu este inca finalizat complet. Acum 2 zile vecinul de la 2, de sub mine a constatat ca il inund. Am o teava sparta la bucatarie. Daca ii permit dezvoltatorului sa imi sparga bucataria mie cine imi face reparatiile, tinand cont ca eu am si mobilat? Si avand in vedere ca este cel mai neserios om cu putinta.
Multumesc
apartamentul a fost receptionat? formal, conform contractului. fiindca daca nu, sunteti intr-o stare de tranzitie, pentru care trebuie consultat si avocatul, fireste, dar trebuie si citit contractul
Ce trebuie sa fac?
amk1243
Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie.
Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartamente
nana234
am un apartament nelocuit de mai multi ani si acum cateva zile coloana de scurgere ape reziduale de la bucatarie a refulat in apartament; nefiind nimeni acolo, ... (vezi toată discuția)