1. am divortat in anul 2010 in urma divortului copilul mi-a fost incredintat cu hotarare definitiva si irevocabila tatal urmand a-mi plati o pensie alimentara de 500 ron din iulie 2013 acesta nu a mai platit pensia alimentara precizez ca pe periada de vara lucreaza in italia(deci avea de unde sa o plateasca) in 27.09. 2013 am depus o plangere la politie pana in prezent nu am primit nici un raspus totodata avocata mea a inaintat procurorului de serviciu o plangere in acest caz .
intrebare: de cat timp este nevoie conform procedurilor pentru a primi un raspuns
avand in vedere ca este un drept a copilului.
2. partajul inca nu a fost facut in urma divortului pentru ca exista un apartament cu credit ipotecar pe numele amndurora (in care lucuiesc eu cu copilul meu ) dupa divort am cazut de acord sa nu-mi plateasca pensia alimentara si acei bani sa mearga in contul ratei mentionez ca rata este mult mai mica decat pensia alimentara dar din iunie 2013 refuza sa plateasca rata, pentru a nu fi scaoasa in starada am preluat eu plata ratelor, nu doreste nici sa renunte la partea lui din casa in favoarea copilului,
Intrebare: daca eu platesc in continuare ratele ce sanse am sa-mi ramana mie casa avand in vedere ca creditul a fost luat pe 25 ani din care s-au platit 8 ani, mentinez ca creditul a reprezentat 50% din valoarea de cumparare a casei.