avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate ionel1966

Activitate ionel1966

Multumesc
Intrebarea mea este daca o sa am probleme fara o placa cu nr. inmatriculare de la masina pentru radiere.
Vreau sa radiez o Dacia Solenza prin scoatere definitiva din circulatie dar nu stiu unde este o placa cu nr. inmatriculare. Detin teren unde sa o depozitez. In acelasi timp vreau sa inmatriculez un Ford Focus cu pastrarea numerelor de pe Solenza. Ce trebuie facut in acest caz?
Sotia a luat un imprumut de 2500 Ron de la ei si i-a spus consilierului ca il ia pentru putin timp. La prim a rata dupa o saptamana i-am spus ca vrem sa inapoiem imprumutul, la care respectivul a spus ca e mai bine sa mai asteptam o saptamana. Saptamana urmatoare i-am inapoiat banii plus rata. El nu ne-a comunicat ca trebuie sa decupam din contract un paragraf si sa-l trimitem lor nici la semnarea contractului nici dupa ce am achitat suma. Ieri o suan pe sotie sa-i spuna ca trebuie sa le dam 580 RON pt. a lichida creditul. Au justificat ca nu am trimis acel paragraf. Din cate stiu un consilier credit trebuie sa spuna clientului toate aspectele contractului. Cunoscandu-l pe individ nu am citit contractul. Ce se poate face impotriva acestora?
Cu stima