avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism fara o placa numar inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism fara o placa numar inmatriculare

Vreau sa radiez o Dacia Solenza prin scoatere definitiva din circulatie dar nu stiu unde este o placa cu nr. inmatriculare. Detin teren unde sa o depozitez. In acelasi timp vreau sa inmatriculez un Ford Focus cu pastrarea numerelor de pe Solenza. Ce trebuie facut in acest caz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
ionel1966, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionel1966 , utilizator 12:05, 13 Ianuarie 2019
Demarati procedura de iradiere Solenta
Atentionati ca doriti pastrarea numerelor de inmatriculare platiti taxa aferenta
Demarati procedura de inmatriculare Ford si solicitati alocarea numerelor de inmatriculare retinute de la auto radiat
Succes !
Intrebarea mea este daca o sa am probleme fara o placa cu nr. inmatriculare de la masina pentru radiere.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
ionel1966, utilizator
Dv nu faceti o predare efectiva a placutelor de circulatie la momentul radierii vehiculului Solenza
Atentionati inspectorul ca doriti pastrarea numerelor de circulatie,achitati taxa aferenta
Problema se ridica dupa inmatriculare Ford
Aveti dreptul sa solicitati la SPR eliberarea celui de al doilea set de placute de inmatriculare
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere masina cu pastrarea numerelor alexandru8 alexandru8 Buna ziua! As dori sa va intreb cam care este procedura/pasi de radiere definitiva a unui autovehicul din circulatie cu mentiunea ca doresc sa tin numerele ca ... (vezi toată discuția)
Radiere mașină InaUngureanu InaUngureanu Dețin o Dacia pentru care nu am mai platit impozit din 2009 și cu care nu mai circulă nimeni din același an.Am vrut să o radiez,deci m am dus la primărie ... (vezi toată discuția)