avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere mașină
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere mașină

Dețin o Dacia pentru care nu am mai platit impozit din 2009 și cu care nu mai circulă nimeni din același an.Am vrut să o radiez,deci m am dus la primărie să plătesc impozitul restant.Masina nu mai figurează in evidențele lor.Nu știu ce pot să fac în continuare.Mă puteți sfătui?Mulțumesc mult!
Cel mai recent răspuns: InaUngureanu , utilizator 15:39, 11 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vehiculul avea numere de inmatriculare vechi sau noi ?
Ati verificat situatia bunului mobil la SPR evidenta auto ?
Mașina are numere noi,nu am fost să întreb decât la primărie
Solicitati oficial serviciului politie rutiera evidenta auto sa va comunice daca a dispus radierea din circulatie a vehiculului
Daca nu vehiculul nu este radiat din evidenta SPR si figurati dv drept proprietar,verificati la administratia fiscala in ce temei a fost radiat vehiculul de pe rolul dv fiscal
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Radiere auto AlexDg AlexDg Buna seara!daca am scos masina de la fiscal pe baza unui certificat de casare si fara sa o radiez de la politie ,o sa mai platesc taxa de poluare care urmeaza ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)