avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Radiere auto
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Radiere auto

Buna seara!daca am scos masina de la fiscal pe baza unui certificat de casare si fara sa o radiez de la politie ,o sa mai platesc taxa de poluare care urmeaza sa fie introdusa?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:29, 10 Ianuarie 2018
Daca ati radiat de pe rol fiscal bunul mobil,comunicati oficial la SPR evidenta auto interesul dv pentru radiere vehicul din circulatie
Trebuie sa predati numerele de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Radiere mașină InaUngureanu InaUngureanu Dețin o Dacia pentru care nu am mai platit impozit din 2009 și cu care nu mai circulă nimeni din același an.Am vrut să o radiez,deci m am dus la primărie ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)