Salutare, inainate sa ma judecati ... 'asa ti-a trebuit daca ai condus beat', va rog sa-mi cititi povestioara :)
In data de 20 iunie, 2013 am organizat un asa zis "baby shower" pentru a celebra sosirea primului nostru bebelus. Cum se intampla la stfel de evenimente..da am consumat alcool, de la ora 21 pana la ora 00:00 am baut patru beri de 500ml.
Dimineata la ora 7 m-am dus la alergat cu stomacul gol la o baza sportiva din orasul meu, iar la intoarcere am fost oprit si testat cu etilotestul.
Nu mi-a venit sa cred ca aveam 4.2 in aer expirat. Am fost condus la serviciul de urgenete in vederea recoltarii probelor biologice iar dupa 5 zile am primit rezultatul (sperand sa fie sub 0.8) de 0.9 in sange.
Pe tot parcurusul testarii+recoltare am cooperat si mi-am recunsocut fapta. Chiar si politistul s-a mirat ca nu prezentam deloc manifestari de om in stare de ebrietate, si mi-a zis ca am avut ghinion.
Summa summarum au trecut apropae 4 luni de cand am permisul suspendat, si nu mai stiu nimic despre..l-am mai sunat pe domnul politist care m-a oprit in aceea zi, iar el a spus ca nici macar nu a ajuns dosarul la parchet, tot la urmariri penale se afla. Am mai vaut cazuri similare pe alte forumuri cu grad de alcolemie mai ridicat si sa finalizat cu NUP.
Intrebarea mea este daca trebuie sa-mi fac griji in vederea anularii permisului si cat timp poate sa dureze acest procedeu. Niciodata nu m-am urcat la volan beat..iar dupa acest caz mi-am cumparat chiar si un etilotest sa nu se mai intimple vreodata acest gen de incident.