avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Activitate tionut

Activitate tionut

Zilele acestea m-am confruntat cu o problema . Venind cu masina la o institutie am parcat in curtea acelei institutii, curte care este spatiu privat . Din cauza neatentiei la plecare am zgariat masina portarului de acolo incercand sa ies cu a mea. Speriat fiind pe moment am iesit de acolo , mi-am dus masina cateva strazi mai departe , pentru ca nu vazuse nimeni ce se intamplase . Cu toate acestea m-am intors , simtindu-ma vinovat , la circa 15 minute dupa accident sa platesc dauna facuta . Gestul meu totusi nu a fost apreciat de portar care era foarte revoltat , amenintandu-ma de cateva ori cu bataia. Am trecut peste , intr-un final am ajuns la o intelegere si am platit daunele . Acum ma tot intreb , ce s-ar fi intamplat daca nu as fi fost de acord sa platesc suma ceruta de el ( care a fost destul de mare , pentru o zgarietura ) si ar fi chemat politia . Adica clar eu fugisem de la locul accidentului , ceea ce nu era tocmai bine pentru mine , dar totusi accidentul a avut loc pe un spatiu privat . As fi recunoscator daca cineva mi-ar putea da un raspuns .
Multumesc anticipat !