avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Activitate georgi802005

Activitate georgi802005

Răspuns la discuția Intabulare si cadastru
da, terenul a fost extravilan si ulterior a fost trecut in intravilan. Ce nu am inteles este de ce i s-a modificat pozitia? modificarea pe coordonatele vechi poate fi facuta de catre o persoana autorizata daca mama da o declaratie notariala?
Buna ziua,
Mama mea detine un teren intravilan de aprox 11.600 mp, pentru care in anul 2008 a contactat o firma de cadastru pentru intocmire intabulare/cadastru, care s-a si realizat....cam ambiguu totusi, intrucat acum a aflat ca documentatia respectiva s-a realizat tinand cont de *noul* plan cadastral al primariei, iar terenul se suprapune oblic pe inca trei terenuri, astfel incat vecinii pot avea deschidere la DN. Intrebarile mele ar fi:
- daca primaria putea modifica planul cadastral fara sa aiba acordul proprietarului si daca da, de ce nu i s.a adus la cunostinta acest lucru?
- de ce firma de cadastru nu i-a comunicat inca de atunci noile coordonate, respectiv noii vecini, care in nici un caz nu corespund cu cei inscrisi in titlul de proprietate? (facand abstractie de faptul ca terenul vecin, care ar avea cea mai mare deschidere la dn dupa noul plan cadastral este al primarului din acea perioada)
Multumesc