In urma cu sapte ani am mai trecut printr-un divort si am ramas cu multe traume. As vrea sa evit Tribunalul. In legatura cu fetita am ajuns la un acord. Singura problema e cea cu apartamentul. Cum sa procedez sa fiu sigura ce el imi va acorda divortul, iar el sa fie sigur ca nu voi cere nimic din apartament
Sunt casatorita de 4 ani. Am o fetita de aceeasi varsta, pentru ea m-am si casatorit, doar ca eu si tatal ei nu ne-am inteles niciodata. Suntem despartiti de aproximativ un an si am dori sa oficializam aceasta despartire. Doar ca e o mica problema. In timpul casatoriei, sotul, a cumparat un apartament care este pe numele amandurora. Eu i-am spus ca nu am nici o pretentie, au fost banii lui, el si locuieste in acel apartament de aproximativ un an. Nu stiu cine i-a bagat in cap ca eu as cere sa se imparta apartamentul dupa divort. Inainte de divort nu vreau sa facem partajul in favoarea lui pentru ca am inteles ca ar vrea sa-l vanda si sa se mute inapoi la mine si atunci nu ar mai fi nici un divort. Cum sa procedez?